30 yılı aşkın süredir hizmet vermeye devam eden BATI Innovative Logistics, yeni çalışma alanlarıyla birlikte hizmet ağını genişletemeye ve büyümeye devam ediyor. 2023 Nisan ayı tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan Aydın, 12 yıldır BATI Innovative Logistics’te çalışıyor. Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Aydın, BATI Innovative Logistics’teki görevine ilk olarak 2001 yılında Operasyon Sorumlusu olarak başladı. Sonrasında sırasıyla, Satış, Proje, Likit Taşımacılığı alanlarında görev alan Aydın 2023 yılında Uluslararası Satış Direktörü görevine getirildi. Nisan 2023 itibarıyla BATI Express Kurye’nin Genel Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek olan Aydın, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.
Batı Express Kurye Genel Müdürü Kaan Aydın Oldu
ATI Innovative Logistics’te 2023 yılından bu yana Uluslararası Satış Direktörü olarak görev yapan Kaan Aydın, BATI Express Kurye’ye Genel Müdür olarak atandı.
Lojistik Haberleri
UND TIR Sürücü Akademisi, Konya’da da TIR sürücüsü yetiştirecek
Türkiye'nin 2. Yüzyılında Lojistiğin Geleceği İle İlgili Bir Projem Var Yarışması 2026’nın Başvuruları Başladı
DHL Küresel Bağlantılılık Raporu 2026 Yayınlandı İşte Raporda Öne Çıkan Tespitler
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Türk TIR şoförlerinin Körfez'de transit Suudi vizesi alarak seyahat etmeleri mümkün hale geldi”
15. Lojistik ve Ticaret Dünyası Buluşması’nda “Sürdürülebilirlik ve 2053 Net Sıfır Emisyon” Konuşuldu