Çobantur Boltas Türkiye Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörü Evren Orkun İğdemir oldu

Çobantur Boltas’ın Türkiye’deki Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir atandı. İğdemir, kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası birçok lojistik şirketinde üst düzey görevler üstlendi.

Türkiye ile Avrupa’nın farklı bölgelerinde depolama alanları bulunan ve taşımacılık alanındaki çözümleri kadar depolamada da etkin çözümler sunan Çobantur Boltas’ın, Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir atandı.

Bu yıl yeni depo yatırımları yapmayı planlayan şirket, bu doğrultuda hedeflerine sektörün deneyimli isimlerinden Evren Orkun İğdemir’le birlikte yürüyecek.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nde tamamlayan İğdemir’in uzmanlık alanlarını “Tedarik Zinciri Yönetimi” ve “Operasyonel Mükemmellik” oluşturuyor. Kariyerine Rynart Lojistik’te başlayan İğdemir, Horoz Lojistik, TETAŞ İç ve Dış Ticaret AŞ, Solmaz Gümrük Müşavirliği, DHL ve Sertrans Lojistik firmalarında üst düzey görevlerde bulundu. İğdemir, son olarak Ulustrans Lojistik’te E-ticaret Lojistik Müdürü olarak görev yapıyordu.

Lojistik Haberleri

Horoz Lojistik Yurtiçi Lojistik Depolar Grup Başkanı Kaan Göksu Oldu
Kärcher'in otonom temizlik robotu, DHL Supply Chain Türkiye depolarında göreve başladı
Akca Lojistik’ten üniversite adaylarına “Kariyerine lojistikle yön ver” çağrısı
Eyüp Lojistik, Avrupa-Orta Doğu hattında aylık 500 sefere ulaştı
Ticaret Bakanlığı’ndan lojistik sektörüne kapsamlı destekler