Çobantur Boltas Türkiye Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörü Evren Orkun İğdemir oldu

Çobantur Boltas’ın Türkiye’deki Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir atandı. İğdemir, kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası birçok lojistik şirketinde üst düzey görevler üstlendi.

Türkiye ile Avrupa’nın farklı bölgelerinde depolama alanları bulunan ve taşımacılık alanındaki çözümleri kadar depolamada da etkin çözümler sunan Çobantur Boltas’ın, Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir atandı.

Bu yıl yeni depo yatırımları yapmayı planlayan şirket, bu doğrultuda hedeflerine sektörün deneyimli isimlerinden Evren Orkun İğdemir’le birlikte yürüyecek.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nde tamamlayan İğdemir’in uzmanlık alanlarını “Tedarik Zinciri Yönetimi” ve “Operasyonel Mükemmellik” oluşturuyor. Kariyerine Rynart Lojistik’te başlayan İğdemir, Horoz Lojistik, TETAŞ İç ve Dış Ticaret AŞ, Solmaz Gümrük Müşavirliği, DHL ve Sertrans Lojistik firmalarında üst düzey görevlerde bulundu. İğdemir, son olarak Ulustrans Lojistik’te E-ticaret Lojistik Müdürü olarak görev yapıyordu.

Lojistik Haberleri

UND TIR Sürücü Akademisi, Konya’da da TIR sürücüsü yetiştirecek
Türkiye'nin 2. Yüzyılında Lojistiğin Geleceği İle İlgili Bir Projem Var Yarışması 2026’nın Başvuruları Başladı
DHL Küresel Bağlantılılık Raporu 2026 Yayınlandı İşte Raporda Öne Çıkan Tespitler
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Türk TIR şoförlerinin Körfez'de transit Suudi vizesi alarak seyahat etmeleri mümkün hale geldi”
15. Lojistik ve Ticaret Dünyası Buluşması’nda “Sürdürülebilirlik ve 2053 Net Sıfır Emisyon” Konuşuldu