Seç Turizm 4 adet Tourismo teslim aldı, filosundaki otobüs sayısını 53’e yükseltti

Mercedes-Benz Türk’ün, Seç Turizm’e 4 adet Tourismo 16 teslim etti. Daha önce de 4 adet otobüs teslim eden Mercedes-Benz Türk, toplam 8 adet otobüs teslim etmiş oldu. Son 4 adet Tourismo 16’nın teslimat töreni Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleştirildi. Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has...

Mercedes-Benz Türk’ün, Seç Turizm’e 4 adet Tourismo 16 teslim etti. Daha önce de 4 adet otobüs teslim eden Mercedes-Benz Türk, toplam 8 adet otobüs teslim etmiş oldu. Son 4 adet Tourismo 16’nın teslimat töreni Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleştirildi. Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ev Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldı.

Yapılan teslimat töreninde konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, “8 adet Tourismo teslim ediyoruz. Bu teslimatın gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Seç Turizm, Mercedes-Benz’i seçki, yuvaya dönmeyi seçti. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu ise, “Biz 30 yıl Mercedes-Benz ailesi ile birlikte çalıştık. 15 yıl ara verdik. Tekrar Mercedes-Benz ailesi çalışıyoruz. Şu an filomuzda 53 adet araç bulunuyor. Otobüs sektörü için bu yıl kötü bir yıl değil” dedi. 

Otobüs Haberleri

AKÜ Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü 8. mezunlarını verdi
Travego ve Tourismo otobüslerde Mart ayı kampanyası
30 adet otobüs teslimatı ile 2018 yılına giriş yaptı
Lider Muş Tur filosuna 7 adet Tourismo daha kattı
Siverek’e 51 adet Isuzu Novo Citi teslim etti