Artvin Ses’e 2 adet 13 metre 2+1 VIP MAN Lion’s Coach otobüs

Seyahat sektörünün dinamik firmalarından Artvin Ses Turizm, 2018 yılında aldığı MAN Lion’s Coach’ın ardından 2019 yılındaki iki otobüslük yatırımında da yine MAN’ı tercih etti. Artvin Ses Turizm’e satın aldığı 2 adet 13 metre 2+1 VIP MAN Lion’s Coach otobüs, düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN’ın İstanbul, İkitelli’deki tesislerinde gerçekleştirilen teslimata MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Otobüs Bölge Koordinatörü Önsel Demircioğlu ev sahipliği yaparken, Artvin Ses Turizm’den ise Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Bilir, Turan Yelken ve Öncer Güven de törene katıldılar. 

Teslimat töreninde konuşma yapan Hüseyin Bilir, “Artvin Ses olarak, müşterilerimize en güvenilir ve konforlu yolculuk keyfini sunabilmek en büyük önceliğimiz. Bu doğrultuda yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Aynı yaklaşımla geçtiğimiz yıl filomuza kattığımız yeni nesil MAN Lion’s Coach tecrübemiz, bu yılki iki otobüslük yeni yatırımımızın şekillenmesinde etkili oldu. Tercihimizi 13 metre 2+1 VIP MAN Lion’s Coach’tan yana kullandık. Lion’s Coach otobüsler, başka yakıt tasarrufu olmak üzere birçok ayrıcalık sunuyor. Yeni aldığımız VIP MAN Lion’s Coach otobüslerin, tüm Artvinli hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

MAN’ın hem araçlarının üstün nitelikleri ile hem de satış sonrası hizmetler alanında fark yaratan bir marka olduğuna vurgu yapana MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Koordinatörü Önsel Demircioğlu da, “Bizim en büyük teminatımız otobüslerimiz. Gelişmiş Cammon Rail Euro 6C teknolojisiyle başta yakıt olmak üzere birçok alanda hem işletmecisine hem de müşterisine ayrıcalıklar sunan MAN Lion’s Coach, yolların yeni gözdesi oldu” diyerek, Artvin Ses ile başlayan işbirliklerinin daha uzun süre gelişerek devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Ticari Araçlar Haberleri

IVECO, Hatay’daki Varlığını Yeni Tesis ve Satış Ofisi İle Güçlendirdi
Schmitz Cargobull "%100 Smart Treyler" konseptini Türkiye pazarına sundu
IVECO BUS CROSSWAY Low Entry ELEC, ‘Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü 2026’nın Sahibi Oldu
TEMSA’dan Litvanya’ya 15 adet MD9 electriCITY teslim etti
Evolog Lojistik 150 Yeni Tırsan Treyler Aldı, Filosundaki Tırsan Sayısı 1200’e Ulaştı