Isuzu D-Max’ten çiftçilere özel kampanya

Anadolu Isuzu, çiftçinin yardımcısı olmaya devam ediyor. Konya Tarım Fuarı’nda Anadolu Isuzu standına gelen çiftçiler çok özel fiyatlar ve mahsulden mahsule ödeme kolaylığıyla Yeni D-Max’e sahip oluyor.

Pick-up segmentinin kamyon DNA’sına sahip modeli Yeni Isuzu D-Max, 31 Mart tarihine kadar geçerli özel bir kampanya ile çiftçilerin en büyük yardımcısı oluyor. Konya Tarım Fuarı’nda Anadolu Isuzu standına gelip Yeni Isuzu D-Max satın almak isteyen çiftçiler, özel kredi uygulamasıyla avantajlı duruma geçiyor.

Kampanya dahilinde İş Bankası ve Yapı Kredi bankalarından kredi kullanan çiftçiler, mahsulden mahsule ödemeli, çok özel avantajlara sahip oluyor. Hem peşin alımlarda, hem de çiftçi kredisi kullanımlarında büyük fiyat avantajları sunan kampanya Isuzu D-Max’in 4x2 V-Life 6 MT ve 4x4 V-Cross 6AT araçları için geçerli.

Ticari Araçlar Haberleri

IVECO, Hatay’daki Varlığını Yeni Tesis ve Satış Ofisi İle Güçlendirdi
Schmitz Cargobull "%100 Smart Treyler" konseptini Türkiye pazarına sundu
IVECO BUS CROSSWAY Low Entry ELEC, ‘Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü 2026’nın Sahibi Oldu
TEMSA’dan Litvanya’ya 15 adet MD9 electriCITY teslim etti
Evolog Lojistik 150 Yeni Tırsan Treyler Aldı, Filosundaki Tırsan Sayısı 1200’e Ulaştı