Isuzu en iyi teknisyenlerini seçti!

Anadolu Isuzu’nun gelenekselleşen “T1 Teknisyenler Yarışması” sonuçlandı. Türkiye genelinde 120 servis arasından büyük finale kalan 6 ekibin mücadelesinde Ege Otomotiv (Denizli) birinci, Merkez Servis (Kocaeli ) ikinci ve Çelik Dizel (İstanbul) da üçüncü oldu.. Yarışmada ayrıca bireysel puanları ile derece giren ve yılsonunda Japonya ve Tayland’da yapılacak I-1 Grand Prix yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek 4 teknisyen de belli oldu.Tüm Türkiye’den 120 servisin...

Anadolu Isuzu’nun gelenekselleşen “T1 Teknisyenler Yarışması” sonuçlandı. Türkiye genelinde 120 servis arasından büyük finale kalan 6 ekibin mücadelesinde Ege Otomotiv (Denizli) birinci, Merkez Servis (Kocaeli ) ikinci ve Çelik Dizel (İstanbul) da üçüncü oldu.. Yarışmada ayrıca bireysel puanları ile derece giren ve yılsonunda Japonya ve Tayland’da yapılacak I-1 Grand Prix yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek 4 teknisyen de belli oldu.

Tüm Türkiye’den 120 servisin 4 farklı etapta yarıştığı 2016 T1 Teknisyenler Yarışması’nda finale kalan 6 ekip geçtiğimiz hafta büyük final için karşı karşıya geldi.

Akademi Isuzu’ da yapılan ve tam gün süren büyük finalde; Turan Doğan ve Emin Kas ile Çelik Dizel ( İstanbul ), Ali Metin ve Veli Gül ile Ege Otomotiv  ( Denizli ), Faris Kızılsoy ve Mikail Güvenç ile Güvensoy Oto  ( Muş), Mustafa Derici ve Çetin Katırcıoğlu ile Mekanik Oto ( İstanbul ), Serkan Kanlıkuyu ve Harun Beşiroğlu ile Merkez Servis ( Kocaeli ) ve Yusuf Kenan Kurt, Mustafa Ünal ile Ünallar  ( Manisa ) teknik ekipler jüri önünde teorik ve pratik konularda soruları yanıtlayıp bilgi ve yeteneklerini sergilediler.

Büyük bir çekişme içinde ve oldukça heyecanlı geçen finalde Ege Otomotiv’i (Denizli) Birinci, Merkez Servisi  ( Kocaeli ) ikinci ve Çelik Dizel’i ( İstanbul) üçüncü olarak ilan eden jüri yılsonunda Japonya ve Tayland’da yapılacak I-1 Grand Prix yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek ekipleri de açıkladı.

Birbirinden yetenekli servis elemanlarını değerlendirirken jüri bir hayli zorlanırken, büyük yarışmalarda Türkiye’yi temsil edecek ekip şu isimlerden oluştu: Ali Metin ve Veli Gül (Ege Otomotiv - Denizli ), Serkan Kanlıkuyu ( Merkez Servis Kocaeli )  ve Mustafa Derici ( Mekanik Oto İstanbul ).

Merkez Servis’ten ( Kocaeli ) Harun Beşiroğlu’ nun yedek olarak yer alacağı ekip  yılsonuna kadar Eğitim mühendisi Göktuğ Uyan’ın koçluğunda Japonya ve Tayland’daki büyük finale hazırlanacak.      

Ticari Araçlar Haberleri

İtalyan taşımacılık ve lojistik firması Gruppo Smet, filosunu 100 yeni HVO motorlu IVECO S-WAY ile yeniliyor
Renault Trucks Fest ile yeni Renault Trucks modelleri Türkiye turuna çıktı
Scania Türkiye’nin Konya’da açtığı laboratuvar geleceğin teknisyenlerini yetiştirecek
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson oldu
Mercedes-Benz Türk’ten Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yağmurlama test standına sahip yeni tesis