IVECO’dan Özçelik Transport’a 5 adet S-WAY

IVECO yetkili satıcısı Üstün İş 5 adet S-WAY çekiciyi Mersin’de teslim etti.

IVECO’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş Otomotiv toplam 5 adet AS440S51T/P Full Plus donanımlı çekicileri Özçelik Transport firmasına Mersin’de teslim etti.

Teslimat törenine IVECO Araç Ağır Vasıta Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan, Üstün İş yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin, Özçelik ve firma ortakları Fevzi Özçelik, İbrahim Özçelik, Yılmaz Özçelik katıldı.

Teslimat töreninde bir konuşma yapan IVECO Ağır Vasıta Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan şunları söyledi: “Özçelik Transport filosunda 50 adet çekici bulunduran bölgenin önde gelen taşımacılık firmalarından biridir, en üst seviye donanımla teslim ettiğimiz bu araçların kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.” Daha sonra IVECO Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan, Eyüp Zengin ile beraber günün anısına Özçelik Transport yetkililerine bir plaket takdim edildi.

Özçelik Transport Mersin merkezli uluslararası nakliyede uzmanlaşmış bir firma olup 50 çekici ve frigorifik treylerler ile Türkiye Avrupa arasında taşımacılık yapıyor. 

Ticari Araçlar Haberleri

Otokar’dan Foton Tunland pick-up’lar için özel kampanya
Volvo Trucks, tek şarjla 700 kilometre menzil sunan elektrikli kamyonunu tanıttı
Almanya Federal Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı, MAN Türkiye’nin Ankara Tesisini Ziyaret Edip eCoach ile Test Sürüşü Yaptı
TEMSA’dan Diana Travel’a 9 adet Safir Teslimatı
Tırsan Treyler, Almark Logistics’e 10 Adet Tren Yüklemeli Tenteli Perdeli Multi-Ride Teslim Etti