Şanlıurfa’ya 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde, Türk mühendisler tarafından geliştirilen Isuzu Novociti Life, Şanlıurfa halkının hayatını kolaylaştırmak üzere yollara çıktı. 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux aracı 7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenle Şanlıurfa Belediyesi iştiraki olan BELSAN A.Ş.’ye teslim edildi.

Isuzu Novociti Life, Şanlıurfa yollarında hizmet vermeye başladı. Anadolu Isuzu, 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux aracını 7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenle Şanlıurfa Belediyesi iştiraki olan BELSAN A.Ş.‘ye teslim etti. Teslimat törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Anadolu Isuzu Şanlıurfa Yetkili Bayisi Dicle FZA’dan İbrahim Dicle ile BELSAN A.Ş. Genel Müdürü Levent Çelik  katıldı. 

Isuzu Novo Citi Life’ın sınıfının en ekonomik, en konforlu, en güvenli ve performansı en yüksek aracı olduğunu belirten Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Türkiye’de Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Novociti Life’ın yaşlı ve engelli vatandaşların ulaşımını da kolaylaştırdığını vurguladı. Teoman sözlerine şöyle devam etti: “23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux aracımız Şanlıurfa yollarında Şanlıurfa halkının hayatını kolaylaştırmak üzere yollara çıktı. Modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarını taşıyacak olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Ticari Araçlar Haberleri

TEMSA’nın 26 Bininci Otobüsü Avenue Neo Banttan İndi
Formula 1, 3 Ekim 2027’de İstanbul’a Dönüyor
Desa Taşımacılık, filosuna 6 adet Yeni Nesil Tenteli Perdeli Multi-Ride araç kattı
BMC, IAA 2026’da 560 beygirlik PRO L 1856’yı tanıttı
Wielton, IAA Transportation 2026’da geniş taşımacılık çözümleri portföyünü ziyaretçileriyle buluşturuyor