Tolu Lojistik, filosuna 14 adet Eurocargo kamyon kattı

IVECO yetkili satıcısı Gülsoylar 14 adet Eurocargo aracı Tolu Lojistik’e teslim etti. Tolu Lojistik teslim aldığı 14 adet Eurocargo ile filosundaki bulunan IVECO marka araç sayısını 50 adede çıkarttı.

IVECO’nun Kayseri yetkili satıcısı Gülsoylar Otomotiv, Tolu Lojistik’e 14 adet Eurocargo teslim etti. Gülsoylar’ın Kayseri’deki tesisinde gerçekleşen törende, Tolu Lojistik teslim aldığı 14 adet Eurocargo ile filosundaki bulunan IVECO marka araç sayısını 50 adede çıkarttı.  

IVECO Yetkili Satıcısı Gülsoylar’ın tesisinde düzenlenen teslimat törenine Tolu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tolu, Gülsoylar Yönetim Kurulu Üyesi Önder Candan Gülsoy, Gülsoylar Satış Müdürü Seyfettin Alas, Daily-Euro Cargo Satış Danışmanı Ali Tekin, Gülsoylar Servis Müdürü İdris Değirmenci, Tolu Lojistik Genel Müdürü Kenan Kızılyaka ve Tolu Lojistik’ten Mustafa Tolu ile Hakan Tolu katıldı.

Tolu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tolu teslimat töreninde şunları söyledi: “Vizyonumuz en kaliteli ve en doğru hizmeti eksiksiz bir şekilde sağlamak ve müşterilerimize bir çözüm ortağı olarak yardımcı olmak, bizim için her müşteri özel müşteri ilkesiyle hareket eden bir firmayız ve bu doğrultuda IVECO markasının gerek yakıt tüketimi gerekse satış ve satış sonrasının sorunsuz işlemesi işimizde başarılı olmamamıza ve zamandan kazanmamıza katkı sağlıyor. Bu nedenle de yolumuza IVECO Eurocargo ile devam ettiğimiz için mutluyuz.

Gülsoylar Yönetim Kurulu Üyesi Candan Gülsoy ise, “Bugün burada Tolu Lojistik firması filosunu büyütürken tercihini bir kez daha IVECO’dan yana kullanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. IVECO Gülsoylar olarak her zaman en doğru ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz, araç alımında IVECO’yu tercih ettikleri için Tolu Lojistik’e teşekkür ediyor, yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.  Tören sonrası Candan Gülsoy Harun Tolu’ya bir plaket teslim etti.

Ticari Araçlar Haberleri

IVECO, Hatay’daki Varlığını Yeni Tesis ve Satış Ofisi İle Güçlendirdi
Schmitz Cargobull "%100 Smart Treyler" konseptini Türkiye pazarına sundu
IVECO BUS CROSSWAY Low Entry ELEC, ‘Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü 2026’nın Sahibi Oldu
TEMSA’dan Litvanya’ya 15 adet MD9 electriCITY teslim etti
Evolog Lojistik 150 Yeni Tırsan Treyler Aldı, Filosundaki Tırsan Sayısı 1200’e Ulaştı