Volkwagen’den ‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması

Volkswagen Ticari Araç, Ara Güler Müzesi’nin de katkılarıyla ‘‘4 Mevsim Amarok’ adlı fotoğraf yarışması düzenliyor. Katılımcılar yarışmaya Volkswagen Ticari Araç’ın Amarok modeli temalı siyah beyaz fotoğraflarını Instagramda  #Amarokfotoğrafyarışması başlığıyla etiketleyerek katılabilecekler. Yarışmada dereceye girenler, Leica D-Lux 7 Fotoğraf Makinesi, Ara Güler ‘Islık Çalan Adam’ Kitabı’nın yanı sıra sürpriz hediyeler kazanacak.

Ara Güler Müzesi’nin katkılarıyla düzenlenen ‘4 Mevsim Amarok’ fotoğraf yarışmasında katılımcılar, aynı anda dört mevsimin yaşandığı ülkemizin değişik noktalarından Amarok’la mevsim birlikteliğini siyah beyaz olarak fotoğraflayacaklar. Yarışmacılar çektikleri fotoğrafı kendi Instagram sayfalarından #Amarokfotoğrafyarışması hashtag’iyle yayınlayıp, vw.com.tr/amarok4mevsim internet sitesindeki başvuru kurallarına uygun olarak fotoğrafın orijinal halini siteye yüklemek koşuluyla yarışmaya katılmaya hak kazanabilecekler. 

Yarışma öncesi Instagram hesabı üzerinden Online Fotoğrafçılık semineri de verilecek. İsteyen katılımcılar semineri Amarok Türkiye’nin Instagram sayfası ‘amarokturkiye’ üzerinden takip edebilecek. Seminerin tarihi vw.com.tr/amarok4mevsim internet sitesinden duyurulacak.

Son katılım tarihi 15 Mart olan yarışmanın kazananları 12 Nisan’da açıklanacak, dereceye giren fotoğraflar ise Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda sergilenecek. 

Yarışmanın jürisi, Fotoğraf Sanatçısı Bülent Özgören, Doğuş Grubu Sanat Danışmanı Çağla Saraç, Wire İstanbul Yaratıcı Yönetmeni Ferit Yantur, Fotoğraf Sanatçısı Fethi İzan, Fotoğraf Sanatçısı Merih Akoğul, Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Tolga Senyücel, Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi Müdürü Umut Sülün gibi isimlerden oluşuyor. 

Yarışmada dereceye giren yarışmacıları ise sürpriz hediyeler bekliyor. Yarışmanın birincisi Leica D-Lux 7 Fotoğraf Makinesi, İkinci ve Üçüncü ise Ara Güler’in ‘Islık Çalan Adam’ kitabını kazanacak. Yarışma ile ilgili tüm detaylara vw.com.tr/amarok4mevsim linkinden ulaşılabiliyor.

Ticari Araçlar Haberleri

IVECO, Hatay’daki Varlığını Yeni Tesis ve Satış Ofisi İle Güçlendirdi
Schmitz Cargobull "%100 Smart Treyler" konseptini Türkiye pazarına sundu
IVECO BUS CROSSWAY Low Entry ELEC, ‘Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü 2026’nın Sahibi Oldu
TEMSA’dan Litvanya’ya 15 adet MD9 electriCITY teslim etti
Evolog Lojistik 150 Yeni Tırsan Treyler Aldı, Filosundaki Tırsan Sayısı 1200’e Ulaştı