Volvo Trucks’tan Servis Kampanyası

Volvo Trucks, 9 Eylül-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada 2013 model ve öncesi çekici ve kamyonlara bakım ve onarımda yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunuyor.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks “Volvo’da Her Yaşın Ayrı Güzelliği Var” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, 2013 model ve öncesi çekici ve kamyonlara bakım ve onarımlarında yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunuyor. Bu kampanya ile, bir hizmet şirketi olan Temsa İş Makinaları Volvo Trucks markası, satış sonrasında da müşterilerinin yanında olduğunu gösteriyor. Kampanya kapsamında ayrıca; servise gelip 3000 TL ve üzeri tutarda bakım onarım hizmeti alanlara termos hediye edilecek. Kampanya Türkiye genelindeki tüm Volvo Trucks yetkili servislerinde geçerli olacak.

Uzun soluklu iş birliğine inanan ve yıllar geçse de müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verebilmeyi hedefleyen Temsa İş Makinaları Volvo Trucks markasının bu cazip kampanyası D7E, D9 A2/B, D11C 450, D12 A/C/D 340 / 380 / 420 /460, D13 A 360 / 400 /440 / 480 / 520, D13 B/F, D13 C 460, D16 C1/C3/C4 550 / C 610/E, TD103E/ES/EA, TD 122F/FS motor tipleri için geçerli olacak.

Ticari Araçlar Haberleri

Volvo Trucks, tek şarjla 700 kilometre menzil sunan elektrikli kamyonunu tanıttı
Almanya Federal Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı, MAN Türkiye’nin Ankara Tesisini Ziyaret Edip eCoach ile Test Sürüşü Yaptı
TEMSA’dan Diana Travel’a 9 adet Safir Teslimatı
Tırsan Treyler, Almark Logistics’e 10 Adet Tren Yüklemeli Tenteli Perdeli Multi-Ride Teslim Etti
Schmitz Cargobull’dan Mars Logistics’e 500 adet S.CS Mega DB tipi tenteli treyler