4 low-bed ürünüyle BAUMA’da gövde gösterisi yapacak

Tırsan bünyesinde 2002 yılından beri faaliyet gösteren Kässbohrer, Almanya’nın Münih kentinde 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan BAUMA 2016 fuarında low-bed ve low-loader serisi araçlarının yanı sıra hafif platformunu da sergileyecek. Tırsan, 2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde anormal yük ve inşaat ekipmanları/malzemeleri taşımacılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürettiği çözümlerini, Kässbohrer...

Tırsan bünyesinde 2002 yılından beri faaliyet gösteren Kässbohrer, Almanya’nın Münih kentinde 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan BAUMA 2016 fuarında low-bed ve low-loader serisi araçlarının yanı sıra hafif platformunu da sergileyecek. Tırsan, 2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde anormal yük ve inşaat ekipmanları/malzemeleri taşımacılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürettiği çözümlerini, Kässbohrer markası ile BAUMA 2016 fuarında katılımcıların beğenisine sunacak.

Başta Almanya olmak üzere, İngiltere, Fransa, Polonya ve Rusya Kässbohrer’in başlıca low-bed ve low-loader pazarları arasında yer alıyor. Kässbohrer’in ağır taşımacılık çözümleri içerisinde yer alan low-bed ve low-loader’lar 130 tona ve 18 metre uzunluğa kadar olan anormal yüklerin verimli ve emniyetli taşınması için özel tasarlanıyor.

Kässbohrer, BAUMA 2016’da iki dingilli hidrolik dümenlenir low-loader: K:SLL 2, üç dingilli uzayabilir low-bed: K.SLA 3, 8 dingilli hidrolik dümenlenir low-bed: K.SLH 8 ve hafif ve sağlam platform: K.SPS 3 ürünlerini sergileyecek. 

Treyler Haberleri

TREDER’in 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan kattı
Treyler pazarından yüzde 39 pay aldı, ihracatını yüzde 30 artırdı
Rus nakliyeciler filolarını Tırsan ile modernize edecek!
35 adet Kässbohrer aldı