9 firma ve bireysel yatırımcıya 19 adet MAN Lion’s Coach teslimatı

9 firma ve bireysel yatırımcıya 19 adet MAN Lion’s Coach teslimatı

MAN, 2023 yatırımları kapsamında, ‘Sustainable Bus Award (Sby Award)- 2022 Sürdürülebilir Otobüs Ödüllü’ Lion’s Coach’u tercih eden 9 firma ve bireysel yatırımcıya toplamda 19 adet otobüs teslimatı yaptı. Sonbahar teslimat fırtınası kapsamında; Çalıkıran Turizm 4, Doğu Kral Lojistik 4, Modelsan 2, Mesut Güler 3, Serkan Şahin 2, Seyit Kahraman 1, Yılmaz Kara 1, Osman Özaydın 1 ve Caner Üstüner de 1 adet MAN Lion’s Coach ile filolarını güçlendirdi.

modelsan.jpeg

MAN’ın seyahat sektöründeki sonbahar teslimat fırtınası hız kesmeden devam ediyor. Yeni geliştirmelerle yolculuğu çok daha keyifli hale getiren MAN Lion’s Coach; ekonomik işletme maliyeti ile firmalara avantajlar sağlamasının yanında, ileri teknolojisiyle şoförlere sürüş keyfi; konfor ve güvenlik özellikleriyle de yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi sunuyor. Tüm bu özelliklerini geçen yıl aldığı ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü ile tescilleyen MAN Lion’s Coach, Türkiye’de lider firmaların yanı sıra sektörde hizmet veren bireysel yatırımcıların da gözdesi olmayı sürdürüyor.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., peş peşe gerçekleştirdiği törenlerle sektörün önemli firma ve bireysel yatırımcılarına toplamda 19 adet Lion’s Coach teslimatı yaparak, yollardaki ‘Aslan’ların sayısını daha da artırdı. MAN Lion’s Coach’larla filolarını güçlendiren firma ve bireysel yatırımcılar şöyle:

Çalıkıran Turizm filosuna 4 adet 12 metre MAN Lion’s Coach kattı

60 yıllık tecrübesi ile Ankara’da hizmet vermenin gururunu yaşayan Çalıkıran Turizm, yeni otobüs yatırımlarında MAN Lion’s Coach’u tercih etti. Turizm taşımacılığı, VİP, personel ve öğrenci taşımacılığı alanlarında Ankara’nın en modern filosuyla hizmet veren firma, 4 adet MAN Lion’s Coach 2+2 koltuklu renkli otobüsü törenle teslim aldı. Teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer’in yanı sıra firma adına da Çalıkıran Turizm’in sahibi Durali Çalıkıran, eşi ve oğulları Abdullah ile İhsan Çalıkıran katıldı.

Doğu Kral Lojistik, 4 yeni MAN Lion’s Coach aldı

Bireysel yatırımcı olarak seyahat sektöründe faaliyet gösteren Doğu Kral Lojistik, Türkiye’nin önemli turizm firmalarından Pamukkale ve Nilüfer Turizm şirketlerinde kullanmak üzeri araç filosunu yeni MAN Lion’s Coach’larla güçlendirdi. Firma, 2023 yatırımları kapsamında, Pamukkale Turizm bünyesinde kullanılmak üzere 3 adet 13 metre, MAN Lion’s Coach 2+1 ve Nilüfer Turizm’de çalıştırmak üzere de 1 adet 13 metre MAN Lion’s Coach 2+1 satın aldı. Araçlar, MAN Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma sahibi Selçuk Yük ve ekibine teslim edildi.

dogu-kral.jpg

Modelsan, 2 adet MAN Lion’s Coach ile filosunu güçlendirdi

1966 yılında modelcilik, döküm ve talaşlı imalat sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulan Modelsan Savunma Havacılık Ahşap Metal Makine İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti., 2023 yılı otobüs yatırımlarında seyahat sektörünün gözdesi MAN Lion’s Coach’u tercih etti. Firma, filosuna katmak üzere satın aldığı 2 adet renkli MAN Lion’s Coach’u, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim aldı. Teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ile birlikte firma sahipleri Murat Öncüden, Levent Öncüden ile oğlu Erkal Çağatay Öncüden katıldı. Törende, sembolik MAN anahtarını firma sahiplerine teslim eden MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, araçların firmaya ve sektöre hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kâmil Koç’un Bartın İşletmecisi Mesut Güler’in de tercihi Lion’s Coach oldu

Türkiye seyahat sektörünün ilk firması Kâmil Koç’un Bartın İşletmecisi Mesut Güler de yeni otobüs yatırımında yolların aslanını tercih etti. “Yolcularımızın memnuniyeti için rahat, güvenli yolculuk imkanı ve Kamil Koç A.Ş.’nin yolcularına sunmak istediği eşsiz seyahat deneyimi ve yenilikçi seyahat hedefleri doğrultusunda MAN Lion’s Coach’u tercih ettik” diyen Mesut Güler, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen tören ile sembolik MAN anahtarını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer’den aldı.

Kâmil Koç’un acentesi Şahin Kardeşler de ‘MAN Lion’s Coach’ dedi

İç Anadolu Bölgesi’nde, Kâmil Koç’un bünyesinde başarıyla hizmet veren Şahin Kardeşler de filolarını güçlendirmek adına siparişleri olan 2 adet, 13 metre 2+1 koltuk düzenli MAN Lion’s Coach’u törenle teslim aldı. MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ve firma sahibi Serkan Şahin katıldı. Can Cansu, törende sembolik MAN anahtarına Serkan Şahin’e verdi.

4 bireysel yatırımcıya 4 adet yeni MAN Lion’s Coach teslimatı yapıldı

MAN Lion’s Coach, eşsiz seyahat konforu ve sunduğu ayrıcalıklarla sadece firmaların değil, aynı zamanda bireysel yatırımcıların da tercihi oluyor. MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlediği ayrı ayrı törenlerle bireysel yatırımcılar Yılmaz Kara, Seyit Kahraman, Osman Özaydın ve Caner Üstüner’e siparişleri olan 4 adet Lion’s Coah’u teslim etti.

Teslimatlar kapsamında, Kâmil Koç firmasının Bartın’daki bireysel yatırımcısı Yılmaz Kara 1 adet 13 metre, 2+1 koltuk düzenli MAN Lion’su filosuna kattı.

Turizm ve personel servis taşımacılığı yapan Ankara merkezli çalışan bireysel yatırımcı Seyit Kahraman da 2023 yılı yatırımı kapsamında tercih ettiği 51 koltuklu MAN Lion’s Coach’u, törenle teslim aldı.

Bireysel yatırımlarla seyahat sektöründe hizmet veren Osman Özaydın da yeni otobüs alımı kapsamında satın aldığı 1 adet 13 metre, 2+1 koltuk düzenli MAN Lion’s Coach’u ağabeyi Ekrem Özaydın ile birlikte teslim aldı.

Bireysel yatırımcı Caner Üstüner ise, 2023 yılı yatırım için tercih ettiği yeni MAN Lion’s Coach’u ağabeyi ile birlikte teslim aldı.

Can Cansu: “Lion’s Coach firma, kaptan ve yolcuların tüm taleplerine cevap veriyor”

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A. Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, yeni araç yatırımlarında ödüllü Lion’s Coach’u tercih eden tüm firma ve bireysel yatırımcılara, markalarına duydukları güvenden dolayı teşekkür etti. MAN Lion’s Coach’un üstün teknolojiden güvenliğe, konfordan yüksek tasarrufa sunduğu pek çok ayrıcalıkla Türkiye’nin lider firmaların ve sektöre katkı sunan bireysel yatırımcıların tercihi olmaya devam ettiğini vurgulayan Cansu; şunları söyledi:

“Türkiye’de seyahat sektöründe hizmet veren firma ve yatırımcılar, yolcu talepleri doğrultusunda her geçen gün kendilerini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyorlar. Bunu yaparken de elbette kendilerine maksimum fayda sağlayacak, aynı zamanda yolcularına da aynı düzeyde konfor ve güvenlik sunacak araçları tercih ediyorlar. MAN Lion’s Coach da sahip olduğu üstün özelikleri ile firmaların yanı sıra şoför ve yolcuların da tüm ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyor.

Bununla birlikte MAN olarak, müşterilerimize sağladığımız cazip alım imkanları ve yine satış sonrası sunduğumuz kesintisiz hizmet anlayışı da bizleri sektörde rakiplerimizden ayrıştırıyor. Biz, temel yaklaşımımız doğrultusunda tüm müşterilerimizi ‘Yaşam Boyu iş Ortağı’ olarak görüyor ve satış sonrası hizmetlerimizi de bu şekilde sürdürüyoruz. Sonbahar döneminde peş peşe yaptığımız bu teslimatlar da müşterilerimizin markamıza ve bizlere olan güveninin bir göstergesini oluşturuyor. MAN olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün nitelikli araçlarımız ve kesintisiz kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerimizin yanında olmaya, güvenlerini daha da pekiştirmeye devam edeceğiz.”

Etiketler :