Actros L Edition 3 Türkiye yollarında

Actros L Edition 3 Türkiye yollarında

Mercedes-Benz Actros L Edition 3 “Dahası Yok” moddosu ile Türkiye yollarına çıktı.

actros-l-edition-32.jpg

Mercedes-Benz Actros L Edition 3 tanıtıldı. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısı sonrası 12 firmaya Actros L Edition 3 teslim edildi. Mercedes-Benz Actros L Edition 3’ün tanıtım toplantısında konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Actros’un ilk 2008 yılında Türkiye yollarına çıktığını hatırlattı. Mercedes-Benz Actros L Edition 3’ün özel bir araç olduğunu ve dünya geneli için sadece 400 adet üretildiğini belirten Alper Kurt, Türkiye’de 15 adedinin teslim edileceğini kaydetti. Bugün 12 firmaya Mercedes-Benz Actros L Edition 3 araçlarından teslim edeceklerini kaydeden Kurt, Mercedes-Benz Actros L Edition 3’ün sunduğu teknoloji ve motor gücü ile öne çıktığını ifade etti. Kurt, Mercedes-Benz olarak teknoloji, güvenlik ve konforda en iyisini sunmayı hedeflediklerini anlattı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Ürün Grubu’ndan Çağdaş Özen de Mercedes-Benz Actros L Edition 3’ün teknik özelliklerini anlattı.

actros-l-edition-31.jpeg

Actros L Edition 3’ün tanıtımı sonrası Albayrak Group (Bayram Albayrak), AYK Lojistik, Azem Lojistik, Dinçtur Lojistik, Ekovar, Eren Yanardağ, Free Line Lojistik, Katalog Uluslararası Nakliyat, Öztrans Grup Lojistik, Sabırlar Nakliyat, Uçar Ticaret (Vahdettin Uçar) ve Ünsal Diri’ye araçları teslim edildi.

Etiketler :