“Amacımız 2. El araç satışında müşterilerimize daima birinci sınıf hizmet vermek”

“Amacımız 2. El araç satışında müşterilerimize daima birinci sınıf hizmet vermek”

Mercedes-Benz Türk, 2. El kamyon ve çekici sektöründe faaliyet gösteren markası TruckStore için tanıtım filmi çekti. Mercedes-Benz kalitesi, hızı ve güvencesiyle Türkiye’de 2. El kamyon ve çekici pazarında önemli bir konuma sahip olduklarını söyleyen Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Daphne Özensel; “Amacımız 2. El araç satışında müşterilerimize daima birinci sınıf hizmet vermek” dedi.

TruckStore, yeni tanıtım filmiyle etki alanını genişletiyor. Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Daphne Özensel ve TruckStore Grup Müdürü Barış Sever’in konuşmalarına yer verilen tanıtım filminde, TruckStore’un 2. Elde kamyon ve çekici satışında Türkiye’nin merkez noktalarından biri haline geldiği söylendi.

Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Daphne Özensel, “Mercedes-Benz Türk çatısı altında TruckStore olarak amacımız Mercedes-Benz kalitesini 2. El araç alım satım süreçlerinin her anında hissettirmek ve 2. El araç satışında müşterilerimize daima birinci sınıf hizmet vermek. Mercedes-Benz kalitesi, hızı ve güvencesiyle Türkiye’de 2. El kamyon ve çekici pazarında adres belli: TruckStore.”

truckstore-grup-m-d-r-baris-sever.jpg

Duyduğunuz memnuniyet bir güler yüzle başlar profesyonel hizmet ile devam eder diyen TruckStore Grup Müdürü Barış Sever, tanıtım filminde Mercedes-Benz Kamyon Finansmanı ile ilgili de şunları söyledi: “Tecrübeli danışmanlarımızın satış öncesi analizleri ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun araçları sunuyoruz. Gelirinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun ve esnek ödeme planlarını Mercedes-Benz Kamyon Finansman aracılığıyla sağlıyoruz.”

TruckStore tanıtım filmine Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs YouTube kanalından ve TruckStore sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

Etiketler :