DAF Trucks, Kıbrıs yetkili servisini hizmete açtı

DAF Trucks, Kıbrıs yetkili servisini hizmete açtı

DAF Trucks, Kıbrıs yetkili servisini hizmete açtı

daf-kibris9.jpg

DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark konuyla ilgili şunları söyledi: “DAF Trucks Türkiye olarak Türkiye ağımıza yeni bir DAF TRP+ atölyesinin katıldığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni sevisi de aramıza katılmasıyla birlikte Türkiye ağımızda toplam 20 tane DAF sertifikalı atölyeye sahip olduk.

Bu kez Kuzey Kıbrıs'ta yer alan yeni servisimiz, Kayılar Otomotiv & Garaj bünyesinde 13 Ekim’de resmi olarak kapılarını açtı. Bölgenin tanınmış firmaları arasında yer alan Kayılar Grubu, TEMSA ve BMC dahil olmak üzere bir çok marka ile çalışmaktadır.

Kayılar Grubu’na en içten tebriklerimizi iletiyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Yeni servisimizin Kıbrıs’ta yer alan bir çok DAF kamyonuna büyük oranda destek olacağına inanıyoruz.  Uzmanlıkları ve özverileri ile Kayılar'ın Kuzey Kıbrıs'taki değerli müşterilerimize olağanüstü hizmet sunacağından eminiz.

Ağımızdaki bu genişleme, yalnızca müşterilerimize üst düzey hizmetler sunma taahhüdümüzü göstermekle kalmıyor, aynı zamanda ağır ticari araç taşımacılığı çözümlerinin lider sağlayıcısı olarak konumumuzu da güçlendiriyor. Ağımızı geliştirmek için sürekli çalışıyoruz ve yeni servisimizin açılışı bu hedefe ulaşma çabalarımızın bir kanıtıdır.

Bu genişlemeyi mümkün kılmak için gösterdiğiniz sıkı çalışma için hepinize teşekkür ederiz. Birlikte, bayiliklerimizin başarısını arttırmaya ve büyümelerini sürdürmeye devam edeceğiz.”

daf-kibris2.jpg

daf-kibris3.jpg

 

Etiketler :