Erman Ticari Araçlar, 600. Renault Trucks aracını Azem Lojistik’e teslim etti

Erman Ticari Araçlar, 600. Renault Trucks aracını Azem Lojistik’e teslim etti

Azem Lojistik, Mersin bayisi Erman Ticari Araçlar’ın teslim ettiği 600. Renault Trucks aracın alımını yaptı.

Mersin merkezli Azem Lojistik, filosunu 21 adet Renault Trucks T 520 çekicileri ile yeniledi. Bu araçlar Azem’in ilk Renault Trucks çekicileri olurken, Mersin bayisi Erman Ticari Araçlar’ın teslim ettiği 600. Renault Trucks aracı da bu teslimat içinde yer aldı.

Azem Lojistik, başta Almanya ve Hollanda olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze lojistiği gerçekleştiriyor. Tek bir aracı ile yıllık ortalama 130-150 bin km yol kat eden Azem, filosunu her zaman genç tutmaya özen gösteriyor. Bu doğrultuda araçlarını yenileyen şirket, Renault Trucks’ın en güçlü çekicisi T520’yi tercih etti.

Azem Lojistik’in kurucusu Hasan Aktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Aktaş ve Celal Aktaş’ın katıldığı törende yeni araçlar, Renault Trucks Bayi Ağı Ticari Direktörü Özgür Fırat, Satış ve Satış Sonrası Bölge Müdürü Cihat Kayan, Erman Ticari Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Genel Müdürü Ahmet Gözü, Satış Müdürü Can Ariş ve Renault Trucks Finans Ülke Satış Müdürü Emrah Barış tarafından teslim edildi.

hasan-aktas-azem-lojistik-in-kurucusu.jpg

Azem Lojistik’in kurucusu Hasan Aktaş; “Azem Lojistik olarak hizmet farkımız ile bölgemizdeki geniş rekabet çemberini daraltmayı hedefliyoruz. Bu yönde hem tesis hem de filo yatırımlarımızda çok özenli davranıyoruz. Diğer grup şirketlerimiz ve bölgemizde pek çok meslektaşımız, Renault Trucks çekicileri kullanıyor. Yani aslında araçları tanıyoruz. Hem araçların performansı, yakıt tasarrufu hem de ikinci el değeri konularında bu araçlar çok tavsiye edildi. Bölgemizde de özellikle 520 beygir gücündeki T serisi tercih ediliyor. Azem olarak yeni yatırımlarımızda referansları değerlendirerek bu araçlar ile filo yatırımı yapma kararı aldık” şeklinde açıkladı.

mehmet-deniz-erman-ticari-arac-lar-yo-netim-kurulu-bas-kan.jpg

Erman Ticari Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz ise; “Azem Lojistik’e yaptığımız bu teslimat, Erman Ticari Araçlar olarak teslim ettiğimiz 600.aracımız olması ve Azem’in Renault Trucks ailesine katılması sebepleriyle bizim için çok özel. Araçlarını bakım sözleşmeleri ile teslim ettik. Erman Ticari Araçlar olarak Azem filosunda yer alan Renault Trucks araçlar yakından takip edeceğiz ” diye belirtti.

Renault Trucks’ın hizmetleri ile tek noktada toplam çözüm

Azem Lojistik araçlarını Renault Trucks’ın Excellence Bakım Onarım Sözleşmesi ile teslim alarak satış sonrası bakım-onarım hizmetlerini de güvence altına aldı. Ayrıca Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) sunduğu avantajlı finansman paketi ile araç yatırımı yapan Azem, böylece Renault Trucks’ın sunduğu toplam hizmetlerden faydalanmış oldu.

Etiketler :