IVECO’dan Tanöz Nakliyat’a 25 adet S-WAY, 15 adet Daily teslimatı

IVECO’dan Tanöz Nakliyat’a 25 adet S-WAY, 15 adet Daily teslimatı

IVECO Türkiye, Tanöz Nakliyat’a 25 adet S-WAY ve 15 adet de Daily teslim etti.

iveco-4.jpg

IVECO Türkiye’nin Samandıra’daki merkezinde gerçekleştirilen teslimat törenine IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Tanöz Nakliyat sahibi Serdar Tan, IVECO ve Tanöz Nakliyat yöneticileri katıldı.

IVECO Yetkili Satıcısı Iveco Otomotiv tarafından gerçekleştirelen teslimatta konuşan IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Tanöz Nakliyat’a yaptıkları teslimatların bakım anlaşmalı olduğunu söyledi. Tanöz Nakliyat’ın filosunda 100’e yakın IVECO marka aracının olduğunu belirten Işınak, Tanöz Nakliyat’ın çalışkan bir şirket olduğunu ve tüm ürün gamında müşterileri olduğunu vurguladı.

Ticari araç pazarında hale talebin yüksek olduğunu belirten Hakkı Işınak, kredilerdeki sıkışıklığa rağmen talebin kesilmediğini kaydetti. Lojistik sektörünün büyümeye devam ettiğini söyleyen Işınak, lojistiğin pandemide  değerinin çok daha anlaşıldığını sözlerine ekledi.

IVECO olarak gelen üretimin tamamını sattıklarını belirten Işınak, son 3 yılda 3.5 ton ve üstü pazarda IVECO olarak konumlarını koruduklarını söyledi. IVECO Türkiye olarak hedeflerinin büyük olduğunu anlatan Işınak, önce elektrikli Daily, 2024 yılı sonunda da elektrikli IVECO Nikola araçların Türkiye’ye getireceklerini ifade etti. Yakın zamanda da yakıt hücreli araçlarının geleceğini vurgulayan Işınak, dizelde olduğu gibi elektrikli ve yakıt hücrelide de müşterilerine en kaliteli araçları sunacaklarını söyledi.

Tanöz Nakliyat sahibi Serdar Tan da yaptığı açıklamada, IVECO ile bir aile gibi olduklarını belirterek, bundan sonraki süreçte de IVECO ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

iveco-3.jpg

 

Etiketler :