MAN, ALTUR Turizm’e 35 adet Lion’s Coach otobüs teslim etti

MAN, ALTUR Turizm’e 35 adet Lion’s Coach otobüs teslim etti

MAN, ALTUR Turizm’e 35 adet Lion’s Coach otobüs teslim etti

man-otobus-altur4.jpeg

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2024’ün ilk büyük teslimatını ALTUR Turizm’e yaptı. MAN, ALTUR Turizm’e 35 adet MAN Lion’s Coach otobüs teslim etti.

MAN’ın İstanbul İkitelli’deki merkezinde yapılan teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve ALTUR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak katıldı.

man-otobus-altur1.jpeg

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, “ALTUR ile bu işbirliği artarak devam edecek. Biz dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden birisiyiz. Asıl gücümüz bize bu teveccühü gösteren yaşam boyu iş ortaklarımız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, “Çok verimli bir 2023 yılı geçirdik. Pazar payımızı tam iki katına çıkardık. Pazar payımızı yüzde 21’a çıkarttık. Türkiye’de 50. yılına yaklaşan ALTUR, 2023 yılında artarak devam eden işbirliğimiz 2024’te 35 adet ile devam etti. Bugün ilk 20 aracın teslimi için buradayız. Sonrasında da 15 adedi teslim edeceğiz. Otobüslerin ALTUR ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ALTUR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, “MAN’dan çok memnunuz. Bugün 20 tanesini teslim alıyoruz. 15 tanesini de yakın zamanda teslim alacağız. 2025 model 10 adet daha otobüs alacağız. Taşıdığımız yolcular MAN’dan çok memnun” dedi.

man-otobus-altur5.jpeg

Etiketler :