MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı

MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2023 yılı 2. Dönem Yetkili Servisler toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi. Toplantıda, Yetkili Servis Değerlendirme ve Geliştirme Programı kapsamında başarılı olan MAN Yetkili Servisleri düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı.

man-servisler-toplant-s-2.jpeg

MAN Yetkili Servisleri 2023 yılının son toplantısı için Ankara’da bir araya geldi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin ev sahipliğinde 19-20 Aralık’ta JW Marriott Otel’de düzenlenen toplantıya MAN’ın yanı sıra Türkiye farklı noktalarında hizmet veren MAN Yetkili Servislerinin yöneticileri katıldı. Toplantı kapsamında verilen gala yemeğinde MAN markasının ruhunu yeniden yaşayan katılımcılar, ayrıca 2023 yılını değerlendirip, 2024 yılının vizyonuna ilişkin de görüşlerini paylaştılar. 

“Büyüyen pazarda rekabet ve müşteri ilişkileri açısından yoğun bir süreci yaşadık”

Toplantıda konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, yıla ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi:

“2023 yılı, pek çok açıdan zorlu bir yıl oldu. %25 oranında büyüme gösteren pazarda hem rekabet hem de müşteri ilişkileri açısından yoğun bir süreci yaşadık. Bu nedenle 2023 yılında müşteri memnuniyetini sağlamak önceki senelere göre daha zorlu oldu. Ancak bu yılı hep birlikte başarıyla geride bıraktık. Şimdi önümüzdeki yıla bakıyoruz. Ancak gelişen ekonomik koşullar 2024 yılının daha da çetin geçeceğini gösteriyor. Dolayısıyla çok daha iyi hazırlanmamız gereken bir yıla giriyoruz. Bu sene gerçekleştirdiğimiz üstün performans ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızı da 2024’ün bir ön hazırlık çalışması olarak görüp, yeni yılda da aynı çalışma azmi ile işimizi yapmaya devam edeceğiz.

“2024 yılında da yeniliklerimizle sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz”

Bununla birlikte 2023 yılında başlattığımız başarılı kampanyalarımızı, yeni yılda da sürdürmeyi planlıyoruz. Ayrıca hizmet kalitemizin korunması ve gelişmesinde en önemli unsur olan ve altı ay boyunca devam eden Yerinde Denetleme ve Merkezden Performans İzleme Yöntemimizi de devam edecek. Her sene olduğu gibi 2024 yılında da yine Servis Değerlendirme ve Geliştirme Programımızı yeni kriterlerle daha da geliştirip, yetkili servis ve bayilerimizin gelişimine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Yetkili bayi ve servislerimizin, performans değerlendirme programımız sayesinde önümüzdeki yılda da yine sektörün önde gelen oyuncuları arasında yer alacaklarına inanıyoruz.

MAN Ailesi olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte sektörde fark yaratmaya ve yeniliklerimizle sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz.”

“Hedefimiz; hizmet ve servis ağı kalitemizi daha da üst noktalara taşımak”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Servis Ağı ve İş Geliştirme Müdürü Gamze Harmandalı ise, yeni yılda da hizmet kalitesini daha da geliştirmek adına çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“MAN kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, zor bir yılı başarıyla geride bıraktık. Bizi, bu zor dönemde başarıya taşıyan müşteri ilişkilerimizi yeni yılda daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz. Özellikle müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerimizi ve yetkili servis ağımızı sürekli gözden geçirerek, hizmet kalitemizi daha da üst noktalara çıkartmayı hedefliyoruz. Bu buluşma hepimiz için çok verimli bir organizasyon oldu. Ayrıca, bu toplantımızda altı aylık değerlendirmeler sonucunda ödül almayı hak eden tüm iş ortaklarımızı kutluyoruz. Hep birlikte yeni yılda da müşterilerimizin ‘yaşam boyu iş ortağı’ olmaya devam edeceğiz.”

500’ü aşkın kriter üzerinde değerlendirilen başarılı servisler ödüllerini aldı

MAN Bayi ve Yetkili Servis temsilcilerinin de fikirleri ile katkı sağladıkları 2. Dönem Yetkili Servisler Toplantısı’nda, 2023 yılının ikinci yarısında yapılan MAN Servis Değerlendirme Geliştirme Programı denetimlerinin sonuçları da açıklandı. Müşteri memnuniyetini temel alan program kapsamında, 500’ü aşkın kriter üzerinden yapılan değerlendirmenin sonucunda ilk 3’e giren başarılı yetkili servislere düzenlenen özel bir törenle ödülleri verildi.

Değerlendirmede, B Tipi Yetkili Servisler kategorisinde İzmir Avos Yetkili Servisi 1’inci sırayı alırken, MAN’ın Bursa servislerinden Mapar 2’inci, EGEMAN ise, 3’üncü sırada yer aldı. C Tipi Yetkili Servisler kategorisinde ise, Erzurum Doğu- Trans 1’inci oldu.

Almanya merkezin düzenlediği “Müşteri Memnuniyeti” ödülü EGEMAN’ın oldu

Toplantıda ayrıca, büyük bir heyecanla beklenen Almanya merkez tarafından gerçekleştirilen 2023 yılı 2. Dönem Müşteri Memnuniyet anketlerinin sonucunda belirlenen “Customer First” ödülü de sahibini buldu. Müşteri memnuniyeti ve sunulan hizmetin kalitesini yansıtan ve servisler arasında büyük bir prestij anlamına gelen anketin sonucunda, İzmir’den EGEMAN ilk sırada yer alarak, “Müşteri Memnuniyeti” ödülünün sahibi oldu.

Etiketler :