Mitsubishi L200'ün 6. nesil modeli tanıtıldı

Mitsubishi L200'ün 6. nesil modeli tanıtıldı

Mitsubishi L200, 6. nesil modeliyle pazara sunuldu. Yeni Mitsubishi L200, keskinleşen gövde hatları, artan yüksekliği, modern görünümü ve otomobil konforu sunan özellikleriyle Avrupa’da tanıtıldı. Yepyeni bir forma kavuşan L200, Mitsubishi Motors’un en iddialı 4*4 modeli. Dayanıklılık, sağlamlık, denge ve dinamizmi birleştiren yeni nesil L200’ün, “Off Road” modu ve “Yokuş İniş Kontrolü” sistemleri ise aracın teknolojik ve güçlü tasarımının bir parçası olarak öne çıkıyor.

Mitsubishi Motors Türkiye, Eylül 2019 itibarıyla Avrupa ve Türkiye’de de satışa sunulan 6.nesil yeni L200 pick-up’ın basın lansmanını 10 Eylül’de İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirdi. İlk kez lanse edildiği 1978 yılından bu yana dünya çapında 4,7 milyon adetten fazla satılan L200, 150 farklı ülkede satılıyor. Türkiye pazarında “2018 yılının en çok satılan pick-up”ı unvanına sahip olan L200, 2019’un ilk sekiz ayında da '’lik pazar payıyla segmentinde liderliğini sürdürüyor.

Yeni nesil L200, güvenlik donanımları, geliştirilmiş yol ve arazi performansı, tam zamanlı “Super Select 4WD II” dört tekerlekten çekiş sistemi, yeni eklenen “Off Road” modu, “Yokuş İniş Kontrolü” sistemi ve otomobil konforunu aratmayan iç tasarım özellikleriyle en iddialı 4*4 pick-up modeli olarak sınıfında standartları belirliyor. Ön kaput yüksekliği artarak daha maskülen, güçlü ve karizmatik bir görünüme kavuşan L200’ün yeni versiyonunda; daha önce 5 ileri olan otomatik şanzıman, yerini 6 vitesli otomatik şanzımana bıraktı. 

Keskin çizgilere sahip gövde hatları, genişletilmiş çamurlukları ve parlak vurguları ile yeni nesil L200, sağlam ve güçlü pick-up algısını, modern bir görünümle birleştiriyor. Dayanıklı, sağlam ve dinamik yeni nesil L200, Mitsubishi Motors’un dünya çapındaki yük taşıma performansı en üst düzeyde olan modeli. Yeni nesil L200 geliştirilen dört yeni renk alternatifleriyle tüketicilere sunuluyor; Elmas Beyaz, Bakır Turuncu, Grafit Gri ve Opak Kırmızı. 

12 ay yüzde 0 Faiz Kampanyası

Yeni nesil L200, 10 Eylül 2019 itibarıyla Mitsubishi Motors Corporation, Türkiye distribütörü TEMSA Motorlu Araçlar bayilerinde yerini aldı. Lider pick-up’ın yeni kasası 178.900 TL’den başlayan fiyatlarla 40.000 TL, 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuyor.

Yeni donanımları ile daha sağlam ve teknolojik

Yeni nesil L200; aracın kullanıldığı farklı coğrafyalardaki değişken yol koşulları göz önünde bulundurularak geliştirildi. Mitsubishi Motors’un 1978’den bu yana sürekli gelişerek güncellenen mühendislik birikimiyle dizayn edilen Yeni Nesil L200’de öne çıkan değişimler şöyle sıralanıyor:

-Tamamıyla yenilenen “Rock Solid” (Kaya Gibi Sağlam) dış tasarım

-Modern ve kaliteli iç ve dış tasarım

-Yeni bir “Off-Road” modu, “Yokuş İniş Kontrolü” sistemi içeren yükseltilmiş 4*4 sistemi

-Avrupa Pazarı için yeni 2.2 Dizel motor (Euro 6d temp uyumlu)

-Yeni 6 vitesli otomatik şanzıman 

-Yükseltilmiş şasi çerçevesi, frenler ve süspansiyon

-Geliştirilmiş sürüş konforu

-Yeni güvenlik özellikleri:

-Kör Nokta Uyarı sistemi (Şerit Takip Uyarı Sistemi; BSW/LCA ile)

-Arkadan Yaklaşma Uyarı sistemi (RCTA).

-Ön Darbe Azaltma sistemi (FCM)

-Ultrasonik Hatalı Hızlanma Azaltma Sistemi

-Yeni iç mekan özellikleri (yeni konturlu ön koltuklar dahil)

-Daha geniş aksesuar yelpazesi (2019 model yılında 33 iken yeni modelde 44)

 

‘Rock Solid’ tasarım konsepti

Yeni Nesil L200’ün tasarımı, müşterilerin bir pick-up’ta neler aradıklarını soran bir ankete verdikleri, ‘dayanıklı, sağlam, dengeli ve dinamik’ yanıtı üzerine inşa edildi. Bu iç görü, Mitsubishi’nin sağlam ve dinamik olma felsefesiyle uyumlu, ‘Rock Solid’ olarak nitelenen tasarım konseptinin temelini oluşturdu. Keskin hatlara sahip yeni nesil L200, geniş kaputu, kaslı ve maskülen yapısı ile formunun zirvesinde.

Daha geniş yapı, yeni sac, göz alıcı yan hatlar

Yeni L200, artan donanım özellikleri ile segmentteki en güncel ve öngörülebilir pazar trendlerinin tamamına sahip. Basit bir makyajdan çok daha fazlasını sunan yeni L200, kabinin önünde ve arkasında yepyeni sac malzeme ile geliştirilirken göz alıcı yan hatları, gövdenin sağlamlığını vurgulayan güçlü yatay çizgileri ile Mitsubishi Motors imzasını belirgin şekilde taşıyor.

Aerodinamik yapı ve yeni yan aynalar

Sağlam, güçlü ve dinamik görünümünün yanı sıra L200’ün aerodinamik özellikleri de geliştirildi. Hava akımı yönetimine ve rüzgar gürültüsüne yardımcı olmak amacıyla kabinle yük alanı arasında bir hava haznesi eklendi ve yeni yan aynalar geliştirildi. 

Gelişmiş 3D “DynamicShield” ızgara

Yeni L200'ün tamamlayıcı unsuru ise, “Dynamic Shield” ön dizaynı. Sadece bir ızgara tasarımı olmaktan öteye geçen ve aracın genel tasarımı ile uyumlu; bütünleyici bir görünüm sağlayan bu dizayn; ızgaradan kaputa ve çamurluklara kadar tüm ön tasarıma damgasını vuruyor.  Dynamic shield, aracın işlevselliğini iyileştirmenin yanı sıra çok daha güçlü ve karizmatik bir görünüme de katkı sağlıyor.

Etiketler :