“Volvo benim aşkım” dedi, filosuna 202 adet Volvo Trucks kattı

“Volvo benim aşkım” dedi, filosuna 202 adet Volvo Trucks kattı

Transbatur Lojistik filosunu Volvo Trucks araçlarla güçlendirdi.

volvo.jpg

Volvo Trucks, Transbatur Lojistik’e 200 adet FH540 ve 2 adet elektrikli kamyon teslim etti. İstanbul Modern’de düzenlenen teslimat törenine Volvo Trucks Başkanı Roger Alm, Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. COO’su Kıvanç Kızılkaya,  Transbatur Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dilmen katıldı.

“YAKLAŞIK 1.2 MİLYON KAMYONUMUZ DÜNYA YOLLARINDA”

Volvo Trucks Başkanı Roger Alm, “Burada olmak benim için ayrıcalık. Volvo Trucks için Türkiye önemli bir pazar. Yaklaşık 1.2 milyon kamyonumuz dünya yollarında. 2022 yılında 147 binden fazla kamyon satarak rekor kırdık. Türkiye’Deki ortaklığımızdan dolayı da memnunuyet duyururuz. Çok güvenli ve verimli ürünler geliştiriyoruz. Yüksek kalitede ürünler üretiyoruz. Oldukça güçlü bir finansal duruma da sahibiz. Ancak başarılarımız müşterilerimize bağlı. Bugün aslında sektörümüzde dönüşümün de olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu dönüşümün önderliğini yapmak istiyoruz. Karbondioksit salınımının dünyanın her yerinde azaltılması gerekiyor. Fosil olmayan enerji kaynaklarına odaklanıyoruz. 6 tane elektrikli kamyon modelimiz var. 2019’da bu elektrikli ürünlerimizi piyasaya sunmaya başladık. 2019’dan bu yana 40’tan fazla ülkede 7 bin elektrikli araç sattık. Batarya ve elektrikli araç piyasasında oldukça güçlüyüz. Volvo Group olarak 2030 itibarıyla satışlarımızın yüzde 50’sinin karbon salınımı yapmayan araçlardan oluşması gerekiyor.

Türkiye’de oldukça güçlü bir pozisyondayız. Bu yıl 3 bin birimlik bir hedefimiz var. Servis ağımızı genişlettik. Volvo Trucks’ın Türkiye’de oldukça güçlü olmasını istiyoruz. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. Volvo Trucks için Türkiye önemli bir pazar. Volvo Trucks’ın en hızlı büyüdüğü pazarlardan biri Türkiye. Bugün 200 araçlık filoyu Transbatur Lojistik’e teslim edeceğiz. Bu araçlar arasında elektrikli araçlar da var.”

40 YILDIR VOLVO TRUCKS’IN TÜRKİYE’DE TEMSİLCİSİ

Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, yaptığı konuşmada Transbatur Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dilmen’e 40 yıldır Türkiye’de Volvo Trucks’ın temsilciliğini yaptığı için teşekkür etti.

“2 ADET ELEKTRİKLİ VOLVO TRUCKS TESLİM ETTİ”

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, “Marubeni olarak iyi bir yılı geride bırakıyoruz. Bu teslimatlar devam ediyor ve edecek. Bu teslimat bizim için özel bir yere sahip. Transbatur Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dilmen, Volvo kariyerine 40 yıl önce başladı. Mehmet Dilmen, Volvo Trucks ailesinin bir parçası. Elektrikli kamyonlarda Volvo Trucks önemli bir yol aldı. Bugün 200 teslimat yapacağız ama yanında 2 tane de elektrikli kamyon olacak.

“3 BİN ADEDE ULAŞTIK”

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. COO’su Kıvanç Kızılkaya, “Bugün 12 tane servisimle tüm müşterimize hizmet veriyoruz. 3 bin adetlere ulaştık. Dünyanın daha yaşanılabilir olması gerekiyor. Bugün burada 2 tane elektrikli araçla birlikte Türkiye’de toplam 6 adet elektrikli aracımız oldu. Mehmet Dilmen beye bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum.”

“VOLVO BENİM HAYALİM, VOLVO BENİM AŞKIM”

Transbatur Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dilmen, konuşmasına “Geçmişten geleceğe” diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Volvo benim hayalim, Volvo benim aşkım. Transbatur Logistics olarak 20 yıldır dünyanın her yerine taşımacılık yapıyoruz. Transbatur Logistics olarak hizmet verdiğimiz her alanda iş ortaklarımızla geliştik ve büyüdük. Bugün burada yeni bir işbirliği için bir aradayız. 200 adet Volvo Trucks’ı filomuza dahil etmemizde Marubeni’nin önemli bir etkisi olmuştur. Ben şu anda çocukluğumun hayalini yaşıyorum.”

Etiketler :