Ziver Holding, inşaat şirketinin filosuna 30 MAN kamyon kattı

Ziver Holding, inşaat şirketinin filosuna 30 MAN kamyon kattı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2024 yılının en büyük teslimatlarından birini gerçekleştirdi. Ziver Holding, araç yatırımında zor işlerin güçlü ve güvenilir çözüm ortağı MAN kamyonlarını tercih etti. Grup, yeni araç alım kapsamında lokomotif şirketi Ziver İnşaat bünyesinde kullanmak üzere 20 adet MAN TGS 41.440 8x4 BB CH ve 10 adet MAN TGS 41.520 8x4 BB CH olmak üzere toplam 30 adet MAN kamyon ile filosunu güçlendirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., ise, yılın ilk büyük teslimatını gerçekleştirdi. 1970 yılında başladığı faaliyetlerini farklı sektörlerdeki başarısı ile genişleten Türkiye’nin köklü ve güçlü gruplarından Ziver Holding, yeni araç yatırımında MAN kamyonlarını tercih etti. Taahhüt, inşaat, akaryakıt, havacılık, gıda, turizm ve sigorta olmak üzere birçok alanda ortaya koyduğu başarılı işlerle adından söz ettiren Ziver Holding, yeni araç yatırımı 20 adet TGS 41.440 8x4 BB CH ve 10 adet de TGS 41.520 8x4 BB CH olmak üzere toplamda 30 adet MAN kamyonu filosuna kattı. Grubun lokomotif şirketi Ziver İnşaat bünyesinde kullanılacak olan yeni kamyonlar, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

Törene, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına da Kamyon Satış Müdürü Tayfun Kazazoğlu katıldı.

“MAN araçları üstün nitelikleri ile zor işlerimizde güvenilir çözüm ortağımız”

Türkiye’nin birçok bölgesinde karayolu ve köprü gibi ağır ve önemli proje yürüttüklerini belirten Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, şunları söyledi: “Ziver Holding’in lokomotif şirketi olarak, kurulduğumuz günden bu yana taahhüt ve inşaat alanında başarıyla faaliyet gösteriyoruz. Ulaştırma projelerinden baraj ve isale hattı projelerine, bina kompleks projelerinden endüstri tesislerine, yol çalışmalarından altyapı projelerine kadar pek çok alanda aktif bir şekilde rol alıyoruz. Bugüne kadar da ülkemizin farklı noktalarında kaliteli iş gücü kaynağımız ve yarım asrı aşan köklü tecrübemiz ile ulusal çapta birçok önemli projeyi zamanında ve başarıyla tamamladık. Yeni dönemde de yine dinamik yapımız ve güçlü araç parkımızla bu alandaki başarımızı daha da ileri taşımayı hedefliyoruz. Bunun için de 2024 yılına yeni araç yatırımları ile başladık.

Yeni yatırımımızda da yine yıllardır zor işlerimizde güçlü performansı ile bize güven veren MAN kamyonlarını seçtik. Çünkü yaptığımız ağır işler nedeniyle hem dayanıklı hem de bakım maliyetleri düşük güçlü araçlara ihtiyaç duyuyoruz. MAN araçları da sahip oldukları üstün nitelikleri ile bizim bu alandaki tüm beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyor. Güçlü performanslarının yanı sıra dayanıklı yapıları, yüksek yakıt tasarrufları ve özellikle de satış sonrası hizmetleri ile MAN, bizim işlerimizdeki güvenilir çözüm ortağımız. Bu nedenle yeni araç yatırımızda da yine MAN’ı tercih ettik. MAN’ın araç ve hizmet kalitesine güveniyoruz.”

“Türkiye’nin lider şirketlerinin tercihi olmaktan çok memnunuz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına da Kamyon Satış Müdürü Tayfun Kazazoğlu da yeni yıla hızlı bir giriş yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “MAN olarak, 2024 yılında da teslimatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Türkiye’nin alanındaki köklü ve lider şirketlerin tercihi olmak, onlar için güvenilir çözüm ortağı olmak bizler için büyük bir mutluluk. Yeni yılda da araç ve hizmet kalitemiz ile bize duyulan güveni daha da pekiştirmeyi hedefliyoruz. Bu güvenin bir göstergesi olarak da bugün ülkemizin farklı sektörlerde başarıyla hizmet veren önemli gruplarından biri olan Ziver Holding’e 30 adet MAN kamyon teslimatı gerçekleştirdik. Araçlarımızın kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.”

Etiketler :