Arkas’tan mesleki eğitime destek!

Arkas’tan mesleki eğitime destek!

Arkas Holding iştiraklerinden STILL ARSER, “7 Bölge 7 Okul” projesi ile Türkiye’nin her coğrafi bölgesinden birer okula öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla forklift hibe ediyor.

Arkas Holding ile Alman intralojistik şirketi ve forklift imalatçısı STILL’in ortaklığı ile Türkiye’de faaliyet gösteren STILL ARSER, ISDER–İstif Makinaları Distribitörleri ve İmalatçıları Derneği ile yaptığı işbirliği çerçevesinde iş ve istif makinaları sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek için kolları sıvadı.

Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek “7 bölge 7 okul” projesine 24 bayisi ile katılan STILL ARSER, endüstri meslek liselerinde okuyan öğrencilerin sahada da başarıya ulaşmaları için uygulamalı eğitimlerine destek sağlıyor.  

7 bölgede İSDER tarafından belirlenen ve forklift dersi verme şartı aranan okullarda; forklift dersleri olmasına rağmen uygulamalı eğitim verilememesi, operatör ehliyeti olanların performans değerlendirmesinin yapılamaması gibi eksiklikleri gidermek amacıyla başlatılan projede STILL ARSER, okullara forklift hediye ediyor.  

İlki Malatya’da bulunan Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi’ne verilen forkliftlerin ikincisi de İzmir’deki Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi’ne teslim edildi.   

STILL ARSER, sırasıyla Trabzon Endüstri Meslek Lisesi, Bursa- Osmangazi Endüstri Meslek Lisesi, Sivas Merkez Endüstri Meslek Lisesi, Batman Endüstri Meslek Lisesi ve Kahramanmaraş-Elbistan Endüstri Meslek Lisesi için çalışmalarını sürdürecek.

 

 

Etiketler :