Bu yılın "İhracat Yıldızları" belli oldu!

Bu yılın "İhracat Yıldızları" belli oldu!

Türkiye ihracatına, yazdıkları başarı hikayeleri ile katkıda bulunan ihracat kahramanlarının ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “İhracatın Yıldızları-Teşvik Ödülleri” gerçekleşti. Bu yıl 15’incisi düzenlenen yarışmada Yılın İhracatçısı Kordsa oldu

DHL Express ile Dünya Gazetesi işbirliği ve Akbank ile Vodafone Türkiye sponsorluğunda bu yıl 15’incisi düzenlenen “İhracatın Yıldızları” yarışmasının sonuçları Taksim The Marmara’da gerçekleşen bir ödül töreniyle açıklandı. Ödül töreni; Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ile DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling’in ev sahipliğinde Akbank Kurumsal ve Yatırım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu ve Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un katılımı ile gerçekleşti.

BÜYÜK ÖDÜL”ÜN SAHİBİ İSE KORDSA OLDU

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan ihracatçı firmaları teşvik etmek, ihracatın geliştirilmesini ve sürdürülebilirliğini desteklemek amacıyla düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde 9 ayrı kategori ve özel değerlendirmelerle toplam 19 ödül verildi. ”Büyük Ödül”ün sahibi ise Kordsa oldu.

Törende, Kreatif Ürün Ödülü’nü Biopipe, İpeker Tekstil, Kayahan Makine; Yeni Pazar – Pazar Çeşitliliği Ödülü’nü Teksan Jeneratör, Kastamonu Entegre, Sem Plastik; İhracat Performans Ödülü’nü Ram Dış Ticaret, Üniteks Tekstil, TGS Dış Ticaret; Hizmet İhracat Ödülü’nü Comodo; İnovasyon Şampiyonu Ödülü’nü Nanomagnetics; Markalı İhracat Ödülü’nü Arzum Küçük Ev Aletleri; Ticaret Elçisi Ödülü’nü Coca Cola CEO’su Muhtar Kent aldı. Özel Ödüller ise İzocam, R Vent Medical, Modavizyon ve Hidromek’e verildi.

Etiketler :