DHL Open Golf Turnuvası’nın 2.’si Kemer Country Club’da düzenlendi

DHL Open Golf Turnuvası’nın 2.’si Kemer Country Club’da düzenlendi

Bu hafta sonu golf sporuna gönül verenler ikincisi gerçekleştirilen DHL Open Golf Turnuvası’ndaydı. İş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ismin katıldığı Kemer Country Club’daki turnuvada 9 farklı kategoride 26 golfçü ödüllendirildi.

DHL Express, sanata ve spora verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Kemer Country Club içinde yer alan Golfer’s Lounge’ın sponsorluğunu bu yıl da sürdüren DHL Express, 4-5-6 Mayıs tarihlerinde DHL Open Golf Turnuvası’nın ikincisine imza attı.

Hafta sonu 272 golfçünün katılım gösterdiği turnuvada Cansen Başaran-Symes, Kaan Terzioğlu, Beyhan Benardete, İlhan Mansız, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer, Nihat Özdemir, Bülent Ciritçi, Faruk Erdoğan, Selim Gülmen’in de aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Turnuva bu sene ayrıca 2018 Golf ve Aprés Golf koleksiyonuyla dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi’nin tasarımlarına da ev sahipliği yaptı. Turnuvada dereceye giren tüm kadın golfçüler İdil Tarzi’nin “idiltarzi.com delivered by DHL” iş ortaklığıyla sunduğu yenilikçi golf kıyafetleriyle ödüllendirildi. 

Ödül töreninde söz alan DHL Express Türkiye CEO’su Claus LassenBu sene ikincisini düzenlediğimiz DHL Open ile Türkiye’de golf sporunun gelişimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl ayrıca turnuvaya çocuklar kategorisini dahil ettik ve Unicef Türiye Milli Komitesi Yüz Yüze temsilcilerini turnuvamız kapsamında ağırlayarak, ülkemizde yaşayan en zor durumdaki çocukların da kapsayıcı eğitime ulaşmaları için kaynak yaratmış olduk. Böylece bugüne ayrı bir anlam kattık. DHL Open Golf Turnuvasının gelişmesinde bize destek olan tüm iş ortaklarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

9 KATEGORIDE 26 ÖDÜL

Toplam 272 kişinin yer aldığı iki günlük DHL Open Golf Turnuvası’nda 9 kategoride toplam 26 golfçü ödül sahibi oldu. A Kategorilerinde ödül kazanan isimler aşağıdaki gibi oldu:

Man’s Cat A:

1.si Okan Sezer

2.si Gerald Schweighofer

3.sü Kadir Aydın

Lady’s Cat A:

1.si Hee Ja Jeong

2.si Beyhan Benardete             

3.sü Hyun Young Shim

Gross Winner

Hyun Young Shim

Etiketler :