Kardex Remstar WIN Fuarı’nda “Tedarik Zinciri ve Depo Yönetiminde Endüstri 4.0 Devrimine Geçiş”i anlatacak

Kardex Remstar WIN Fuarı’nda “Tedarik Zinciri ve Depo Yönetiminde Endüstri 4.0 Devrimine Geçiş”i anlatacak

Kardex Remstar, 16-19 Mart tarihlerinde gerçekleşen WIN EURASIA Automation Fuarı’nda sıfır hata, minumum alan, maksimum kazanç formülünü akıllı makinalar üzerinden anlatacak.

Kardex Remstar, WIN EURASIA Automation Fuarı’nda depo yönetiminde çığır açan inovatif, 365 gün 24 saat çalışabilen insansız depoların çalışma sistemini, hızlı yatırım nasıl geri dönüşünün cevaplarını karşılayan ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Kardex Remstar fuarda SHUTTLE XP 500 ve Megamat RS350 dikey depolama modellerini  sergileyecek. Katılımcılara “Tedarik Zinciri ve Depo Yönetiminde Endüstri 4.0 Devrimine Geçiş” anlatılacak.

Kardex Remstar Türkiye Ülke Müdürü Emre Yenal fuarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “1993 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Şu ana kadar 900’e yakın sistemi başarıyla kurduk ve faaliyete geçirdik. Otomotivden beyaz eşyaya, savunma sayesinden perakendeye, lojistikten ilaça kadar pek çok farklı sektöre otomatik ve yarı otomatik depolama, hat besleme çözümleri sunan firma, yeni endüstriyel devrim ile çağı yakalamış durumda. Bu fuarda bir adım daha atacak ve katılımcılara Tedarik Zinciri ve Depo Yönetiminde Endüstri 4.0 Devrimini nasıl yakalayabileceklerini anlatan tanıtım ve sunumlar gerçekleştireceğiz.

Fuarda Kardex Remstar’dan Shuttle XP 500, MEGAMAT RS 350 isimli iş süreçlerini kolaylatan ve hızlandıran 2 ayrı ürünün detaylı tanıtımı ve ürünlerin sağladığı maliyet avantajları da ayrıca anlatılacak. 

Etiketler :