Komatsu PC300 ve PC350LC yenilendi

Komatsu PC300 ve PC350LC yenilendi

Komatsu’nun 30 – 35 ton segmentindeki efsanevi iki ekskavatörü PC300 ve PC350LC yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu. Yüksek koparma kuvveti sayesinde hiç zorlanmadan çalışmaları ve sağlamlıkları ile segmentinin tercih edilen paletli ekskavatörleri PC300-8M0 ve PC350LC-8M0, yenilenen versiyonu ile daha düşük yakıt tüketimi sunuyor.

Temsa İş Makinaları, distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu markasının 30-35 ton segmentindeki PC300 ve PC350LC paletli ekskavatörlerinin yenilenen PC300-8MO ve PC350LC-8MO modellerini Türkiye’de satışa sundu. Sağlam iş ekipmanları sayesinde Komatsu kalitesini uzun yıllar boyu muhafaza eden PC300-8M0 ve PC350LC-8M0 paletli ekskavatörler yüksek güçleri, düşük yakıt tüketimleri, sağlamlıkları ve sarsıntısız çalışmaları ile tercih ediliyorlar.

Güçlü motor, düşük yakıt tüketimi

Özel olarak iş makineleri için geliştirilmiş olan yüksek basınçlı yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde motor dayanıklılığı artırılmış bu efsanevi ekskavatörler, zorlu koşullarda uzun yıllar sorunsuzca çalışıyor. Yenilenen PC300-8MO ve PC350LC-8MO iki farklı bom ayarı ile farklı çalışma şartlarına olanak sağlarken, yüksek koparma ve kazma kuvvetiyle en zorlu işleri dahi kolaylıkla tamamlayabiliyor.

Her iki modelde de bulunan ve yenilenen 260 HP güce sahip Komatsu ecot3 motor sessiz çalışması ve düşük emisyonu ile operatör konforu ve düşük yakıt tüketimi sunuyor. Düşük tüketime sahip çevreci Komatsu motor ayrıca hidrolik ve elektronik sisteminin birlikte kontrolünü sağlayarak yüksek üretkenlik sunuyor. Bu sayede PC300-8M0 ve PC350LC-8M0 paletli ekskavatörler, bir önceki modellere göre %3 oranında daha az yakıt tüketerek daha fazla tasarruf sağlıyor.

Operatöre yüksek konfor ve güvenlik sunuyor

PC300-8M0 ve PC350LC-8M0 ekskavatörlerin ROPS özellikli geniş kabinleri de operatör için konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturuyor. Mükemmel ses yalıtımına sahip olan kabinleri, sesi kaynağında azaltan sessiz motoru ve hidrolik ekipmanları sayesinde operatörler rahatsız edici bir gürültüye maruz kalmıyor ve yorulmadan çalışabiliyor. Standart olarak sunulan Arka Görüş Kamera Sistemi, operatöre manevra ve kontrol kabiliyeti sağlarken Türkçe dil destekli LCD ekran makine ile ilgili çok detaylı veriyi kolaylıkla görüntüleme ve yönetme imkanı sunuyor.

KOMTRAX Uydu Takip Teknolojisi ile maksimum verim

Komatsu’nun ücretsiz olarak sunduğu KOMTRAX Uydu Takip Sistemi, anlık olarak makinanın çalışmasını takip ederek elde ettiği makine performans analizleri ile makinelerin verimliliğinin artmasında büyük rol oynuyor. KOMTRAX Uydu Takip Sistemi ile elde edilen makine performans verileri sayesinde, Komatsu Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekipleri operatörün yanlış kullanımına bağlı çıkabilecek sorunlara karşı önceden müdahale ederek makinelerin en verimli şekilde çalışması ve çok daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Etiketler :