Still Arser Satış ve Pazarlama Direktörü Turgut Kırış Oldu

Still Arser Satış ve Pazarlama Direktörü Turgut Kırış Oldu

Still Arser’in yönetim ekibi büyümeye devam ediyor. Still Arser Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Turgut Kırış getirildi.

Still Arser, satış ve satış sonrası hizmetlerdeki güçlü yönleriyle sektörün yetkin isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Still Arser Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne Turgut Kırış getirildi.

Lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlayan Turgut Kırış, Uludağ Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Kariyerine 2002 yılında Atlas Copco’da satış mühendisi olarak başlayan Turgut Kırış, 2008-2011 yılları arasında Atlas Copco‘da organizasyonda kiralama müdürü olarak görev yaptı.

Kırış, 2010-2014 yıllarında inşaat ekipmanları bölümü ile ilgili satış ve pazarlama stratejilerinin yürütülmesi ve Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan bölgelerinde direk satış ve bayilik faaliyetlerinde İş Kolu Yöneticisi olarak çalıştı.

Turgut Kırış, 2014-2015 yılları arasında Munters Form A.Ş’ de organizasyonel hedefler doğrultusunda yerel pazarda yeni organizasyon yapısının tasarlanması ve buna bağlı satış faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu İş Birimi Yöneticisi olarak çalıştı.

Konecranes Ticaret ve Servis Ltd. Şti.’de 2015-2017 yılları arasında Satış Direktörü olarak kariyerine devam eden Kırış, 2017-2018 yıllarında ise Konecranes şirketinde Genel Müdürlük görevini yürüttü.

2019-2022 yılları arasında ise Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Still Arser’deki kariyerine kısa bir ara veren Turgut Kırış mart ayı itibariyle Satış ve Pazarlama Direktörü olarak Still Arser bünyesine yeniden katıldı.

Etiketler :