TechCar Otomotiv, Urla’da Bosch Car Service noktasını hizmete açtı

TechCar Otomotiv, Urla’da Bosch Car Service noktasını hizmete açtı

TechCar Otomotiv, Urla’da her marka araca, bakım ve onarımı sunan yeni Bosch Car Servis noktasını hizmete açtı. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Bosch Car Service bayileri, iş ortakları ve bölge sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirilen açılışa TechCar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Davut Uçar ev sahipliği yaptı. 

Dünyanın en büyük bağımsız araç bakım ve onarım servis zinciri ‘Bosch Car Service’ güvencesi ile TechCar Otomotiv, yeni araç bakım onarım servisini Urla’da hizmete sundu. 

Açılışa katılan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, TechCar Otomotiv’i Urla’ya yatırımlarından dolayı tebrik ederek bölgenin kalkınması açısından bu yatırımların önemine değindi. 

İzmir yarımadasına hizmet vermek üzere açılan TechCar – Bosch Car Service, bölgedeki araç bakım-onarım hizmetlerine duyulan ihtiyacı karşılayacak. Bu bölgede varolan talebe yönelik yatırım yaptıklarını belirten TechCar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Davut Uçar, açılış konuşmasında; “İzmir yarımadası ve İzmir yakın çevresinde araç sahiplerinin, güvenerek araçlarını teslim ettikleri yakın bir hizmet noktasına ihtiyaç duyduklarını gördük. Bu nedenle marka farketmeksizin hızlı ve doğru çözüm sunan bir onarım bakım hizmeti sunmak üzere yatırım yaptık. Bosch Car Service, dünyanın en büyük bağımsız servis zinciridir. Bu bilgi birikimi, uzmanlığı ve güvencesi ile sunduğumuz hizmette araç kullanıcılarının yüzde yüz memnuniyetlerini sağlamayı hedefliyoruz” diye belirtti. 

Her marka araca üretici garantisi bozulmadan bakım ve onarım 

Bosch Car Service güvencesi kapsamında sundukları hizmetin en önemli özelliklerinden birinin de araç üretici garantisinin bozulmaması olduğuna değinen Davut Uçar, “Tüm onarım ve bakım çalışmalarını üretici teknik özelliklerine göre yapıyoruz ve bu sayede hizmet sunduğumuz araçlarda üretici garantisi bozulmadan hizmet verilebiliyor. Uzman çalışanlarımız ile daima en ileri teknolojideki ekipmanları kullanıyoruz. Aracın değerini koruması için sadece orijinal parçalar veya en yüksek kalitede yedek parçalar kullanıyoruz. Bunu da en şeffaf ve uygun fiyat politikası ile yapıyoruz” şeklinde açıkladı. 

Bosch Car Service noktaları, orijinal otomotiv yedek parça ve servis ekipmanlarında lider üretici Bosch'un tüm desteğini arkasına alıyor. Dünyada yaklaşık 15.000 Bosch Car Service, hızlı ve doğru arıza giderme için Bosch markalı, modern, yenilikçi arıza tespit sistemleri ile donatılıyor. Ayrıntılı onarım kılavuzları, personele ihtiyaç duydukları tüm teknik bilgileri sağlıyor. Bu sayede hızlı, uzman ve uygun fiyatlı araç servis ve onarım hizmeti sunuluyor. 

Açılışta Bosch Car Service adına açıklamalarda bulunan Bölge Koordinatörü Dağhan Teoman ise; “Uzun yıllardır tüm dünyada Bosch Car Service’in en başarılı servis alı seçilmesinin gururunu duyuyoruz. Yaklaşık 15.000 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç bakım ve onarım servis zinciri ‘Bosch Service’ organizasyonun, Türkiye genelinde 62 ilde, toplam 242 servis noktası bulunuyor. 2020 yılına kadar Türkiye’nin 70 ilinde 300 servis noktasına ulaşılması hedefleniyor. Bu doğrultuda TechCar Otomotiv’e yeni yatırımları ile güzel Urla’yı ve bölgesini Bosch Car Service güvencesi ile buluşturdukları için teşekkür ederiz” şeklinde açıkladı. 

Etiketler :