İDO, 1 Mart'ta e-bilete geçiyor

İDO, 1 Mart'ta e-bilete geçiyor

İDO, 1 Mart’ta e-Bilet uygulamasını başlatıyor. e-Bilet uygulaması, İDO yolcularına hayatlarını kolaylaştıran yeni seçenekler sunuyor. Yolcular dilerlerse kendi bilgisayarlarında http://ebilet.ido.com.tr adresine girerek, PNR kodlarını ve soyadlarını kullanarak biletlerine kolayca ulaşıp bastırabilecekleri gibi dileyen yolcular ise mobil telefonlarından basılı bir bilet olmaksızın QR koduyla seyahate kolayca katılabilecekler.PRATİK, HIZLI, KOLAY VE ÇEVRECİİDO’nun...

İDO, 1 Mart’ta e-Bilet uygulamasını başlatıyor. e-Bilet uygulaması, İDO yolcularına hayatlarını kolaylaştıran yeni seçenekler sunuyor. Yolcular dilerlerse kendi bilgisayarlarında http://ebilet.ido.com.tr adresine girerek, PNR kodlarını ve soyadlarını kullanarak biletlerine kolayca ulaşıp bastırabilecekleri gibi dileyen yolcular ise mobil telefonlarından basılı bir bilet olmaksızın QR koduyla seyahate kolayca katılabilecekler.

PRATİK, HIZLI, KOLAY VE ÇEVRECİ

İDO’nun bir süredir devam eden ve geçtiğimiz yıl e-Fatura ve e-Defter gibi uygulamalarla hızlanan elektronik dönüşüm sürecinin son halkası olan e-Bilet uygulamasıyla, yolcular hem teknolojinin sunduğu pratik bir uygulamadan yararlanacak, hem de zamanla kağıt kullanımını daha da azaltarak doğaya katkıda bulunacaklar.

e-Bilet uygulaması, İDO’nun web sitesinden, çağrı merkezinden, İDO Mobil uygulamasından, gişelerden ve acentelerden sattığı tüm biletler için geçerli olacak.

İDO  yolcuları, gişe ve acente gibi satış noktalarından ya da terminallerdeki İDOMATİK’leri kullanarak elektronik biletlerini ve biniş kartlarını  bastırabilecekler.

e-Bilet uygulamasında, biletlerini fatura olarak da kullanmak isteyen yolcuların, gişe, acente ve çağrı merkezlerinden bilet alırken görevli personele bu taleplerini bildirmeleri; internet ve mobilden bilet alırken ise “e-Bilet İstiyorum” seçeneğini mutlaka işaretlemeleri gerekecek.

Etiketler :