Ekol Lojistik’e sosyal medya yarışmasında birincilik ödülü

Ekol Lojistik’e sosyal medya yarışmasında birincilik ödülü

Ekol Lojistik, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen, Social Media Awards Turkey  2019’da lojistik kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya yarışması olan ve bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Social Media Awards Turkey’de Ekol, lojistik sektöründe En İyi Kurumsal Sosyal Medya İtibar Yönetim Ödülü’ne layık görüldü. Ekol, aktif bir şekilde kullandığı zengin içeriklerle desteklediği sosyal...

Ekol Lojistik, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen, Social Media Awards Turkey  2019’da lojistik kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya yarışması olan ve bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Social Media Awards Turkey’de Ekol, lojistik sektöründe En İyi Kurumsal Sosyal Medya İtibar Yönetim Ödülü’ne layık görüldü. Ekol, aktif bir şekilde kullandığı zengin içeriklerle desteklediği sosyal medya hesaplarıyla 200 binin üzerinde kişiye ulaşıyor. 

 BoomSonar’ın Sosyal Medya Marka Endeksi kapsamında 1 Mart 2018  ve 1 Mart 2019 tarihleri arasında yayınlanmış en başarılı işlerin ve marka ekiplerin ödüllendirdiği Social Media Awards Turkey; marka ve ajansların sosyal medya performanslarını tarafsız kriterlere göre değerlendiriyor. 

Bu yıl rekor başvurunun yaşandığı Social Media Awards Turkey'de değerlendirmeye alınan proje sayısında bir önceki yıla oranla yüzde 24'lük artış görüldü. 

Etiketler :