Erzurumlu Hınıslıoğlu Gıda filosuna 8 adet H350 kattı

Erzurumlu Hınıslıoğlu Gıda filosuna 8 adet H350 kattı

  [caption id="attachment_11773" align="alignright" width="500"] Hyundai H350 araçların teslimat töreni; Ömer Ekbiç Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Ekbiç, Genel Müdür Murat Turhan, Satış Müdürü Kürşad Özer, Hınıslıoğlu Gıda adına da Ahmet Hınıslıoğlu ve Muhammet Hınıslıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti

 [caption id="attachment_11773" align="alignright" width="500"] Hyundai H350 araçların teslimat töreni; Ömer Ekbiç Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Ekbiç, Genel Müdür Murat Turhan, Satış Müdürü Kürşad Özer, Hınıslıoğlu Gıda adına da Ahmet Hınıslıoğlu ve Muhammet Hınıslıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.[/caption]

Karsan Pazarlama’nın Hyundai Truck&Bus Erzurum yetkili satıcısı olan Ömer Ekbiç Group aracılığıyla satışı gerçekleşen Hyundai H350 filosu Erzurum’da müşterisi ile buluştu. Karsan’ın Nisan ayı başında üretimine başladığı Hyundai H350’ler ticari hayatta esnafının yanında olmaya başladı. Ömer Ekbiç Group aracılığıyla Erzurum’da Hınıslıoğlu Gıda’ya 8 araçtan oluşan Hyundai H350 filosu teslim edildi. 

Erzurum Çevre yolu üzerinde bulunan Ömer Ekbiç Group Plaza önünde sıralanan Hyundai H350 araçların teslimat töreni; Ömer Ekbiç Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Ekbiç, Genel Müdür Murat Turhan, Satış Müdürü Kürşad Özer, Hınıslıoğlu Gıda adına da Ahmet Hınıslıoğlu ve Muhammet Hınıslıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende sembolik anahtar teslimi yapılırken günün anısına bir plaket de verildi. 

Ömer Ekbiç Group Satış Müdürü Kürşad Özer törende yaptığı konuşmada Türkiye'nin birçok yerinde Hyundai ticari araçlara yoğun bir ilgi olduğunu ifade etti. H350 araçların istendiği taktirde; 16+1 öğrenci servisi, panelvan, açık ve kapalı kasalı şasi kamyonet gibi birçok seçenekle müşteriye sunulabildiğini anlatan Özer, sekiz adetten oluşan ilk filoyu Erzurum’a vermiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Etiketler :