10 yıl içinde 5 bin kamyon üretti, pazar payını yüzde 30'a çıkardı

10 yıl içinde 5 bin kamyon üretti, pazar payını yüzde 30'a çıkardı

DAF Kamyon, Tayvan'da etkileyici bir büyüme yaşıyor. 5 bininci kamyonunu, Tayvan'daki Dadu fabrikasının açılmasından 10 yıl sonra montaj hattından indirdi. DAF, Tayvan'da 12 ton ve üstü kamyon segmentide yüzde 30 pazar payına sahip ve Asya dışındaki kamyon markaları arasında lider konumda bulunuyor.

DAF Kamyon, her hafta popüler LF, CF ve XF105 serisinin bileşenlerini Eindhoven ve Leyland'deki fabrikalarından Tayvan'a gönderiyor. Burada ortağı olan Formosa Plastik Grubu, günde dört kamyon üretiyor. Tüm araçlar, Euro 5 PACCAR motorlarla güçlendiriliyor. İki yıl önce, Dadu'daki ultra modern montaj hattı, Tayvan'daki DAF kamyonlara yönelik artan talebi karşılamak için önemli ölçüde genişletildi.

DAF’IN TAYVAN’DA ÜRETTİĞİ 5 BİNİNCİ KAMYON CF 85.410

Konuyla ilgili DAF Güneydoğu Asya'da Satış Yapmaktan Sorumlu Geert Van Genugten, "DAF’ın Tayvan'daki kamyon üretimi kalitesi ile Hollanda ve İngiltere'deki üretim kalitesi aynı düzeyde. DAF’ın Tayvan’da ürettiği 5 bininci kamyonu, kağıt endüstrisi için ham maddelerin taşınması için kullanılacak bir CF 85.410 çekici serisidir."

Formosa Plastik Grubu Başkanı ve Direktörü Wilfred Wang, DAF'ın Tayvan'daki başarısıyla ilgili, “DAF kamyonlarının üstün güvenilirliği ve düşük maliyeti endüstride standardı belirliyor. Ayrıca, adada kısa sürede sıkı bir DAF bayileri ağı kuruldu ve en kaliteli servis ve parça temini sağlandı" dedi.
 
DAF Trucks Pazarlama ve Satış Direktörü Richard Zink de Tayvan kamyon pazarının DAF'ı nasıl yüreklerine götürdüğünü şöyle anlattı: "Formosa Plastik Grubu ile ortaklığımızdan gerçekten gurur duyuyoruz. Müşterinin beklentilerini aşan olağan üstü kamyonları birlikte inşa ediyoruz. Tanınmış Tayvanlı nakliye şirketleri de DAF'i daha çok tercih ediyorlar. Dünyanın geri kalanında olduğu gibi, DNA'mızı bilinçli olarak tercih ediyorlar. DAF, benzeri görülmemiş kalite, düşük toplam sahip olma maliyeti, en yüksek çalışma süresi ve sürücü için endüstri lideri ve konfor sunuyor."
 

Etiketler :