2016’daki tarihi zaferini korumak için yola çıkıyor

2016’daki tarihi zaferini korumak için yola çıkıyor

Iveco, arka arkaya süren altı yılın ardından yedinci yılda da PETRONAS De Rooy IVECO Takımının sponsoru olarak takıma araç, motor ve yedek parça sağlayacak ve son yıllarda birçok büyük zafer sağlayan bu süregelen ortaklığı ileriye taşıyacak.Iveco Powerstar 4x4 ve iki Iveco Trakker 4x4 araçları, arazi araçları için dayanıklılık yarışı olan zorlu şartlara sahip alanlardaki 2017 versiyonunda mesafe üzerine mesafe katedecek. Rallide yarışan kamyonlar, mühendisliği...

Iveco, arka arkaya süren altı yılın ardından yedinci yılda da PETRONAS De Rooy IVECO Takımının sponsoru olarak takıma araç, motor ve yedek parça sağlayacak ve son yıllarda birçok büyük zafer sağlayan bu süregelen ortaklığı ileriye taşıyacak.

Iveco Powerstar 4x4 ve iki Iveco Trakker 4x4 araçları, arazi araçları için dayanıklılık yarışı olan zorlu şartlara sahip alanlardaki 2017 versiyonunda mesafe üzerine mesafe katedecek. Rallide yarışan kamyonlar, mühendisliği CNH Industrial’ın aktarma organları markası olan FPT Industrial tarafından özel olarak yapılan 900 beygir gücüne kadar güce sahip Iveco Cursor 13 motorlarıyla donatıldı. Altı Trakker ve bir Daily olmak üzere yedi ek araç, destek ve yardım sağlamak için PETRONAS De Rooy IVECO Takımı filosuna katılacak.

Dakar 2017’nin, iyi hazırlanmış ve acımasız bir rekabetle son derece zorlayıcı bir yarış olması planlandı: Dünyadaki en ünlü rallinin 39. versiyonuna yine Güney Amerika ev sahipliği yapacak. 2 Ocak’ta Asunción, Paraguay’da başlayacak olan yarış Paraguay, Bolivya ve Arjentina’dan geçip 9 bin kilometreden daha uzun bir rotayı tamamladıktan sonra 14 Ocak’ta Buenos Aires’te sona erecek. 24 ve 25 Kasım’da tüm Avrupalı yarışmacılar araçlarını, yaklaşık bir ay boyunca sürecek bir yolculuk için Le Havre, Fransa’da gemiye yükledi.

Iveco Marka Başkanı Pierre Lahutte şunları dile getirdi: “Bu yılki takımla, Iveco’nun en rekabetçi Dakar’da İlk 10’daki beş farklı kamyon markasına üstün geldiği geçen yılki mükemmel performansı tekrar sergilemeyi umuyoruz. Kamyonlarımızın mükemmel güvenilirliğini, takımın olağanüstü pilotlarının yarışta en iyi performanslarını göstermelerini sağlayarak Dakar rallisi rotasında sergileyeceğimizden eminiz.”

 

Etiketler :