80 şirket yöneticisi Volvo Trucks'a tam not verdi!

80 şirket yöneticisi Volvo Trucks'a tam not verdi!

Volvo Trucks, yeni ürün ve yenilikçi özelliklerini müşterileriyle deneyimlemek üzere Göteborg’da özel bir etkinlik düzenledi. Şantiye kamyonlarının yeni özellikleri ile ilgili bilgilerin verildiği ve aynı zamanda test sürüşlerinin düzenlendiği bu etkinliğe inşaat sektörünün önde gelen firmalarından yaklaşık 80 yönetici katıldı.Volvo Trucks, inşaat alanındaki geniş ürün portföyü ile tüm zorlu koşullara yönelik çözümler sunuyor. Sağlamlığı ve güvenilirliği...

Volvo Trucks, yeni ürün ve yenilikçi özelliklerini müşterileriyle deneyimlemek üzere Göteborg’da özel bir etkinlik düzenledi. Şantiye kamyonlarının yeni özellikleri ile ilgili bilgilerin verildiği ve aynı zamanda test sürüşlerinin düzenlendiği bu etkinliğe inşaat sektörünün önde gelen firmalarından yaklaşık 80 yönetici katıldı.

Volvo Trucks, inşaat alanındaki geniş ürün portföyü ile tüm zorlu koşullara yönelik çözümler sunuyor. Sağlamlığı ve güvenilirliği kanıtlanmış kamyonları ile optimize edilmiş yakıt verimliliği ve güvenilirlik için aktarma sistemi performansında liderliğini elinden bırakmıyor. Sürücü verimliliği, konforu ve güvenliğini daima ön planda tutan Volvo inşaat kamyonları, birinci sınıf sürüş konforu sunuyor. Gelişen ihtiyaçlara yönelik geliştirilmiş yeni özellikleri ile firmaların karlılığını da arttıran Volvo Trucks, bu doğrultuda inşaat alanındaki müşterilerine yönelik özel bir etkinlik düzenledi. Göteborg’da bulunan Volvo Demo Merkezi’nde inşaat sektörünün önde gelen firmalarından yaklaşık 80 yetkilinin katılımı ile gerçekleştirilen bu etkinliğe Volvo Trucks Türkiye adına Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut, Volvo Group Kamyonları Müşteri Hizmetleri Direktörü Gökhan Bingöl ve ekipleri ev sahipliği yaptı. 

ŞAFAK TUĞUT: “1930'UN BAŞLARINDAN BERİ SEGMENTTE YENİLİKÇİ BİR LİDER OLDUK”

Gerçekleştirilen test sürüşleri ile müşteriler yeni özellikleri deneyimlerken Volvo Trucks adına bilgileri paylaşan Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut açıklamasında, “Volvo Trucks, inşaat sektöründe güçlü bir konumda. Hatta en başından, yani 1930'un başlarından beri segmentte yenilikçi bir lider olduk. Müşterilerin ağır yüklerini, en ağır ve zorlayıcı koşullarda bile en ideal çözümlerle taşıyabilmelerine yardım ettiğimiz köklü ve gurur veren bir mirasımız var. Tabi ki Volvo İş Makineleri ile aramızdaki ilişkiden de fayda sağlıyoruz. Çoğu inşaat uygulamasındaki ihtiyaçları kapsayan geniş bir kamyon portföyüne sahibiz. Bayi ağımızın sunduğu servis ve destek ile müşterilerimizin takdirini kazandık. Kısacası kamyonlarımız, teknolojilerimiz ve hizmetlerimizle her ihtiyaca uygun en iyi çözümleri sunabiliyoruz. Bununla yetinmeyerek ürün portföyümüzü sürekli iyileştiriyoruz, genişletiyoruz ve geliştiriyoruz. Volvo Trucks olarak inşaata her zaman yeni standartlar getirmekte kararlıyız” dedi.

YENİ ÖZELLİKLERİ

Volvo Trucks arazi sürüşü içeren, tahrikli ön aksın devrede olmasını gerektiren ve ağır yüklerin taşındığı durumlar veya uygulamalar için en son yenilikleri sunuyor. Bu doğrultuda ihtiyaçları karşılamak üzere; Otomatik Çekiş Kontrolü, çift ön aks için Volvo Dinamik Direksiyon, ağır hizmet uygulamaları için I-Shift, karınca vitesli I-Shift ve arttırılmış ön aks yükleri gibi yenilikçi özellikler geliştirildi.

Otomatik Çekiş Kontrolü, iyileştirilmiş yakıt verimliliği ve daha iyi bir manevra kabiliyeti sağlarken ön çift aks için Volvo Dinamik Direksiyon, sürücü konforunu, güvenliği ve üretkenliği arttırıyor. Ağır hizmet uygulamaları için ise I-Shift, kolay ve konforlu bir sürüş, düşük kaza ve arıza riski, sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor. Karınca vitesli I-Shift ise zorlu koşullarda mükemmel bir kalkış, düşük hızda manevra yapabilme kabiliyeti ve esnekliği sağlıyor. Daha yüksek bir yük dağıtım esnekliği ve genel üretkenlik için ise ön aks yükleri arttırılıyor.

ZORLU YOL KOŞULLARI ARTIK KOLAYLAŞIYOR

Volvo Trucks, zorlu yol koşullarıyla başa çıkmak üzere birçok yeni ve yenilikçi özellikleri bir arada sunuyor. Karınca vitesli I-Shift, Tandem Sürüş Aks Kaldırma, Volvo FH için ağır iş tamponu ve tahrikli ön aks için havalı arka süspansiyon bu özellikler arasında yer alıyor.  Daha iyi bir kalkış kabiliyeti, daha hızlı aks oranları ve yakıt tasarrufu için karınca vitesli I-Shift sunulurken verimlilik ve üretkenlikte devrim yaratan Tandem Aks Kaldırma özelliği ekleniyor. Ağır İş Tamponu özelliği ise onarım maliyetini ve süresini düşürüyor. Geliştirilen Havalı arka süspansiyon ile tahrikli ön aks, sürüş konforu, kamyonda daha az aşınma ve artırılmış yerden yükseklik mesafesi sunuyor.

KÂR GETİREN PERSPEKTİF

Araç sahipliğim, tamamen müşterilere işleriyle ilgili karlılıklarını arttırmalarını sağlayan bir simülatör. Müşteriler bu simülatör sayesinde kamyon sahipliklerini optimize ederek kârlılıklarını attırabiliyor. Hangi maliyetleri nasıl düşürebileceklerini ve karlılıklarını nasıl arttırabileceklerini görerek rakam ve tahminlere dayalı simülasyonlar da oluşturarak ihtimalleri değerlendirebiliyor.

Etiketler :