9 Yetkili Servisinden 45 Çalışanını Ödüllendirdi!

9 Yetkili Servisinden 45 Çalışanını Ödüllendirdi!

MAN ve Petrol Ofisi Madeni Yağlar iş birliği ile gerçekleştirilen “Takımını Kur, Rekabete Hazırlan” yarışmasında; 2016’nın ilk çeyreğinde en iyi performans sergileyen ve rekabetçi parça gruplarında satışlarını artıran 9 MAN Yetkili Servisinden, 45 servis çalışanı ödüllendirildi.

MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş., Petrol Ofisi Madeni Yağlar ile iş birliğine giderek, MAN Yetkili Servislerinin orijinal yedek parça ile madeni yağ satış performanslarını değerlendirmeye aldı. “Takımını Kur, Rekabete Hazırlan!” sloganı ile 3 ayrı ligi kapsayan bir turnuva niteliğindeki yarışma, Türkiye’de yaygın tüm MAN Yetkili Servislerini kapsadı. 1 Ocak 2016 ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada Yetkili Servisler 3 farklı grupta yarıştı. Her servis, “Yedek Parça”, “Servis Kabul” ve “Mekanik” bölümleri çalışanlarının oluşturduğu 5’er kişilik takımlarla yarışmaya katıldı.

45 YETKİLİ SERVİS PERSONELE ÖDÜL

Ortak amaç; servis kabulcüden, onarımı yapan mekanik ustasına tüm Yetkili Servis çalışanlarının; norma uygun yağ ve doğru yedek parça ile MAN kullanıcılarının hangi avantajları sağlayacaklarının doğru anlatılması idi. MAN Yetkili Servis çalışanları, periyodik bakımdan motor onarımına kadar gelen her müşteriye, doğru bakım ve onarımın yaşam boyu ürün maliyetine önemli katkısını açıkladı. Rekabetçi ürünler ve Petrol Ofisi Madeni Yağlar’dan oluşan parça gruplarında en iyi performansı sergileyen ve geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını en çok artıran servis personelleri belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucunda 9 MAN Yetkili Servisinden 45 yetkili servis personeli ödüle layık görüldü. Turnuvada kürsüye çıkan 45 personel, İstanbul İkitelli’deki MAN İstanbul Satış ve Servis Merkez Şubesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

ÖDÜL ALAN YETKİLİ SERVİSLER

İşlem hacmi ve araç giriş sayısı yüksek olan A grubunda; birincilik ödülünü Mapar (Bursa) servis takımı kazandı. Trakman (Çorlu) servis takımı ikinci, Mapar (İzmir) servis takımı üçüncü oldu. B grubunda; birincilik ödülünü Kamer (Samsun) servis takımı kazanırken, Musfar (Afyon) servis takımı ikinci, Bakiler (Kocaeli) servis takımı üçüncü oldu. C grubunda ise birinciliği Doğutrans (Erzurum) servis takımı kazanırken, Şahinler (Hendek) servis takımı ikinci, Ayman (Elazığ) servis takımı üçüncü oldu. Hem kazanan hem de bu yarışa katılan tüm yetkili servis takımlarını kutluyoruz.

TUNCAY BEKİROĞLU: “MÜŞTERİLERİMİZ GİBİ YETKİLİ SERVİSLERİMİZİ DE MUTLU ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

MAN’ın, müşterilerine doğru zamanda doğru çözüm önerileriyle ulaştığını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü K. Tuncay Bekiroğlu, “MAN’ın yaşam boyu maliyetlerde her zaman en avantajlı marka olması, neden tercih edildiğimizi de özetliyor. Uzun ömürlülük, yakıtta ekonomi ve performansın yanı sıra sürekli geliştirdiğimiz çözüm ağımızla, müşteri memnuniyetini artırıyoruz. MAN olarak, bundan sonra da müşterilerimizin yüzünü güldürmeye ve yaşam boyu iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin yanında tüm MAN çalışanlarının mutluluğu da bizim için çok önemli. Özellikle başarılı yetkili servis çalışanlarımızı da çeşitli yarışmalarla ödüllendireceğiz” diye konuştu. MAN olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmayı hedeflediğimiz bu stratejik süreçte, bizlere her zaman en uygun çözümleri sunarak verdiği destek için Petrol Ofisi Madeni Yağlar’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

Etiketler :