Avrupa'da Tesla Kamyonu İlk Sipariş Eden Lojistik Firması Belli Oldu

Avrupa'da Tesla Kamyonu İlk Sipariş Eden Lojistik Firması Belli Oldu

Önceki gün tanıtımı gerçekleştirilen Tesla’nın elektrikli kamyonu “Tesla Semi-Truck” satın almak için Avrupa’dan ilk siparişi Girteka Logistics firması verdi.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Girteka Logistics CEO'su Edvardas Liachovičius, "Girteka Lojistik, mevcut en yeşil taşımacılık şirketi olmak istiyor ve elektrikli kamyonlar geleceğe dönüşüyor. Halen Avrupa'da yaklaşık 4 bin araçlık bir filomuz var ve Tesla’nın elektrikli kamyonunun Avrupa’daki ilk...

Önceki gün tanıtımı gerçekleştirilen Tesla’nın elektrikli kamyonu “Tesla Semi-Truck” satın almak için Avrupa’dan ilk siparişi Girteka Logistics firması verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Girteka Logistics CEO'su Edvardas Liachovičius, "Girteka Lojistik, mevcut en yeşil taşımacılık şirketi olmak istiyor ve elektrikli kamyonlar geleceğe dönüşüyor. Halen Avrupa'da yaklaşık 4 bin araçlık bir filomuz var ve Tesla’nın elektrikli kamyonunun Avrupa’daki ilk  sahibi olacağız olacak" dedi.

Litvanyalı Girteka Logistics’in filosunda 4 bin kamyon ve 4 bin 500 adet treyler bulunuyor. 8 binden fazla çalışanı bulunan Litvanyalı lojistik firması en yeşil lojistik firmalarından biri olmayı hedefliyor. 

Etiketler :