Bursalı 3 firma tercihlerini Iveco Stralis’ten yana kullandı

Bursalı 3 firma tercihlerini Iveco Stralis’ten yana kullandı

Iveco’nun Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv, 2016’ya da hızlı başladı. Özgözde Otomotiv, Bursa’nın önde gelen firmalarından Edesa Lojistik’e 2 adet Iveco Stralis 460, Boğaziçi Turkuaz’a 1 adet Stralis Hi-Road ve Volkanlar Vinç’e de 2 adet Stralis Hi-Road çekici teslim etti.

Volkanlar VinçBursalı firmalar tercihini Iveco Stralis’ten yana kullandı. Iveco’nun Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv; Edesa Lojistik, Boğaziçi Turkuaz ve Volkanlar Vinç’e toplam 5 adet Iveco Stralis çekici teslim etti.

BURSA’NIN ARAÇ TAŞIMA LİDERİ EDASA LOJİSTİK, FİLOSUNA 2 ADET STRALIS KATTI

Özgözde Otomotiv, ilk teslimatını Bursa’nın araç taşıma alanında lideri olan Edesa Lojistik’e gerçekleştirdi. Yaklaşık 15 yıldır birçok otomotiv markasının araçlarını Türkiye’nin her bölgesine taşımasını yapan Edesa Lojistik, filosunu 2 adet Iveco Stralis 460 çekici ile güçlendirdi. Edesa Lojistik, yetkilileri, teslimatta yaptığı açıklamada, Iveco’yu neden tercih ettiklerini şöyle açıkladılar: “Iveco Stralis’in yakıt maliyetinin düşük olması, servis ağlarından memnun kalmamız ve aracın garanti koşullarının uzunluğu tercihimizde önemli oldu.

Edesa Lojistik, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde de tercihini Iveco’dan yana kullanmış ve filosuna 1 adet Stralis Hi-Way katmıştı.

İLK KEZ FİLOSUNA IVECO ÇEKİCİ KATAN BOĞAZİÇİ TURKUAZ, YENİ ARAÇ ALIMLARINDA TERCİHİNİ IVECO’DAN YANA YAPMAYI PLANLIYOR

Iveco bayisi Özgözde Otomotiv, ikinci teslimatını Boğaziçi Turkuaz’a gerçekleştirdi. Bursa’nın yanı sıra İstanbul ve Eskişehir’de de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Boğaziçi Turkuaz, filosuna 1 adet Iveco Stralis Hi-Road çekici aldı. Boğaziçi Turkuaz, filosuna kattığı Stralis Hi-Road çekiciyi İstanbul’da kazandığı büyük bir hafriyat işinde kullanacak. Teslimatla ilgili bir açıklama yapan Boğaziçi Turkuaz yetkilisi İbrahim Baysal, filolarına ilk kez bir Iveco araç aldıklarını söyledi. Boğaziçi Turkuaz’ın inşaat sektöründe yatırımlarının devam ettiğini ifade eden İbrahim Baysal, “Filomuza kattığımız bu 1 adetlik Iveco Stralis Hi-Road’ın performansından memnun kaldığımız takdirde 2016’da yapacağımız araç yatırımlarımızda tercihimizi Iveco’dan yana kullanmayı planlıyoruz” dedi.

IVECO’NUN ŞARTLARI CEZP ETTİ, FİLOSUNA 2 ADET STRALIS KATTI

Özgözde Otomotiv üçüncü teslimatını ise Volkanlar Vinç firmasına yaptı. Ağır nakliye sektöründe Bursa’nın önde gelen firmalarından Volkanlar Vinç filosunu 2 adet Stralis Hi-Road çekici ile güçlendirdi. Volkanlar Vinç yetkilisi Ali Kavak, Iveco’nun garanti şartlarının 3 yıl veya 450 bin kilometre olmasının, yaygın servis ağının, aracın pazarda görünürlüğünün artmasının, yakıt maliyetinin düşük olmasının kendilerini cezp ettiğini ve bundan dolayı tercihlerini Iveco’dan yana kullandıklarını söyledi. Filolarında 50 adet araç bulunduğunu belirten Ali Kavak, yeni araç alımlarının bu yıl da devam edeceğini ifade etti. 

Etiketler :