DAF’tan Paris’in güneyinde yeni bayi

DAF’tan Paris’in güneyinde yeni bayi

DAF Trucks, Paris'in güneyinde teknoloji harikası yeni bir bayi açtı. Massy'deki yeni DAF Trucks Paris bayisi stratejik olarak önemli bir noktada bulunuyor. Bayini bayi önemli lojistik merkezlerinden Orly ve Rungis’e yakın ve ulusal ve uluslararası büyük nakliye koridorlarında bulunuyor.Yeni DAF Paris bayilerinin tesisleri 3 bin 300 metrekare alana sahip olup, yeni ve ikinci el kamyon satış bölümleri, en gelişmiş ekipmanlara sahip 11 yetkili servis, eksiksiz parça desteği ve...

DAF Trucks, Paris'in güneyinde teknoloji harikası yeni bir bayi açtı. Massy'deki yeni DAF Trucks Paris bayisi stratejik olarak önemli bir noktada bulunuyor. Bayini bayi önemli lojistik merkezlerinden Orly ve Rungis’e yakın ve ulusal ve uluslararası büyük nakliye koridorlarında bulunuyor.

Yeni DAF Paris bayilerinin tesisleri 3 bin 300 metrekare alana sahip olup, yeni ve ikinci el kamyon satış bölümleri, en gelişmiş ekipmanlara sahip 11 yetkili servis, eksiksiz parça desteği ve kapsamlı PACCAR Finansal hizmetlerinden oluşuyor. Massy ekibi, DAF Trucks Fransa eski Satış Direktörü Lionel Bozian tarafından yönetiliyor. Hizmet ve destek ekibi, müşterilerine en yüksek kalitede ve en iyi kişisel desteği vermeyi taahhüt ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DAF Trucks Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Richard Zink, "Yeni DAF Trucks Paris bayisi, Fransa'daki profesyonel ve özel DAF bayi ağımızın önemli gelişimini temsil ediyor. Şehrin stratejik bir kesiminde yer alan yeni bayilik, Paris bölgesindeki DAF müşterilerinin yanı sıra, Paris'ten uluslararası güzergâhlara geçen pek çok nakliye operatörüne mükemmel hizmet sunuyor. “DAF Trucks Paris'in açılışı DAF'ın Fransa'daki başarısını daha da genişletmek için etkili bir araç olacak” dedi. 

Etiketler :