Dakar Rallisi'nde zafer Iveco'nun oldu

Dakar Rallisi'nde zafer Iveco'nun oldu

Eurocargo’nun “2016 Uluslararası Yılın Kamyonu” ve Magelys’in “2016 Uluslararası Yılın Otobüsü” ödüllerinden sonra 2016 Dakar Rallisinde de zafer Iveco’nun oldu. Petronas De Rooy Iveco takımının lideri Gerard De Rooy dünyadaki en çekişmeli yarışlardan olan Dakar’ın 2016 versiyonunu  zaferle tamamladı. De Rooy, 13 etapta gösterdiği olağanüstü sürüş ve navigasyon yetenekleriyle hem kendi performansını hem de Iveco Powerstar’ın performansını kanıtlamış...

Eurocargo’nun “2016 Uluslararası Yılın Kamyonu” ve Magelys’in “2016 Uluslararası Yılın Otobüsü” ödüllerinden sonra 2016 Dakar Rallisinde de zafer Iveco’nun oldu. Petronas De Rooy Iveco takımının lideri Gerard De Rooy dünyadaki en çekişmeli yarışlardan olan Dakar’ın 2016 versiyonunu  zaferle tamamladı. De Rooy, 13 etapta gösterdiği olağanüstü sürüş ve navigasyon yetenekleriyle hem kendi performansını hem de Iveco Powerstar’ın performansını kanıtlamış oldu. Iveco bu yıl ilk 10’a beş araç sokarak Dakar’daki en başarılı yılını yaşamış oldu.

Iveco Marka Müdürü Pierre Lahutte, yaptığı açıklamada Uluslararası Yılın Kamyonu ve Uluslararası Yılın Otobüsü ödüllerinin ardından 2016 Dakar Rallisinde kazanılan zaferin Iveco’nun güvenilirliğini kanıtladığını belirterek Gerard De Rooy, Federico Villagra, Anton Van Genugten, Pep Vila ve Ales Loprais ile takımlarına kararlılık ve başarıları için teşekkür etti.

Etiketler :