Glokal DAF İkitelli servisi hizmete girdi

Glokal DAF İkitelli servisi hizmete girdi

Doğan Holding, ağır vasıta pazarında da Glokal ile büyümesine hızla devam ediyor. Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu Murahhas Aza ve Genel Müdürü Ümit Karaarslan, son iki yıldır özellikle lojistik sektöründe yaşanmakta olan daralmaya rağmen 2018’de projelerin artmasıyla beraber Türkiye’de ağır ticari araç pazarının da gelişmesine paralel olarak Glokal AŞ’nin de büyümesini artıracağını söyledi.  Ümit Karaarslan, “Ekim 2016’da faaliyete...

Doğan Holding, ağır vasıta pazarında da Glokal ile büyümesine hızla devam ediyor. Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu Murahhas Aza ve Genel Müdürü Ümit Karaarslan, son iki yıldır özellikle lojistik sektöründe yaşanmakta olan daralmaya rağmen 2018’de projelerin artmasıyla beraber Türkiye’de ağır ticari araç pazarının da gelişmesine paralel olarak Glokal AŞ’nin de büyümesini artıracağını söyledi.  Ümit Karaarslan, “Ekim 2016’da faaliyete geçtik. Biz ilk önce Anadolu yakasında Orhanlı-Tuzla mevkiinde yaklaşık 1.800 m2 alanda satış ve servis hizmetine başladık. Ayrıca Glokal  AŞ olarak Koşuyolu’nda bulunan merkezimizde de satış hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi ve ekledi: “DAF marka çekici ve kamyon modelleri için 3 bin 300 m2 alanda hizmete başlıyoruz. Diğer illerde de, başta Güney Anadolu olmak üzere gelişimimizi sürdürmeyi planlıyoruz. 2018’e kadar yüzde 6 olmasını hedeflediğimiz pazar payımızı, 2019 yılında yüzde 10 seviyelerine çıkartmayı hedefliyoruz. Bu yıl farklı bir özellik var. Tamamen yenilenen ürün gamı ile DAF’ın Türkiye’de yeniden doğuşunu birlikte gerçekleştiriyoruz.”

Ürünlerin tanıtımında açıklamalarda bulanan Glokal DAF Operasyon Direktörü İsmail Şimşek, “DAF, pazar ihtiyaçlarını belirleyip, bu ihtiyaçlara göre ürünlerin performanslarını geliştiren, ilk satın alma maliyeti ve operasyon maliyetini azaltmaya yönelik çalışmalar yürütüyor. DAF, çok geniş bir ürün gamına sahip. DAF ailesinin yeni üyeleri CF ve XF, bünyesinde barındırdığı teknoloji ve inovasyonlarla daha fazla verimlilik ve daha fazla sürüş konforu sunuyor. Yeni CF ve XF yüksek verimlilik seviyesiyle işletmenin yıllık kârlılığını arttırıyor. 100 km’de yakıt tüketimi 34 litreden 27 litreye kadar düşmüş durumda. Ekonomik sürüş modeli ile DAF, bu alanda fark yaratıyor. Yüzde 7’ye varan yakıt ekonomisi kamyon başına yılda 3 bin Euro, 100 kg ek yük yılda kamyon başına 600 Euro ve 200 bin km servis aralığı ise yine yılda 250 Euro olmak üzere kâr anlamına geliyor. Sürücüler için de kabinde, konfor için her şey düşünülmüş. Yine DAF’a özel trafik sıkışıklığını algılayıp sizin ona göre hızınızı ayarlama imkanı veren bir uygulama da düşünülmüş. Bakım aralıkları 90 bin km’den 150 bin km’ye çıktı” dedi. 

Açılış kurdelesini Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu Murahhas Aza ve Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Operasyon Direktörü İsmail Şimşek, Orhanlı Şube Müdürü Ersin Turhan Kundak birlikte kesti. 

Etiketler :