Iveco’dan 2 firmaya 11 adet Stralis

Iveco’dan 2 firmaya 11 adet Stralis

Iveco’nun yetkili satıcılarından Özgözde Otomotiv Ankara merkezli Anka Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri firmasına 5 adet ve İmay inşaat’a ise 6 adet Stralis çekici teslim etti.

Ankara’nın en büyük demir çelik firmalarından olan Anka 5 adet Stralis Hi-Road alarak filosunu büyütürken, İmay İnşaat ise 35 adetlik çekici filosunu 6 adet Iveco Stralis güçlendirdi.
Anka Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri firmasına yapılan 5 adet Stralis’in teslimat törenine Iveco Türkiye Bölge Müdürü Mert Ural, Özgözde Ankara Ağır Vasıta Satış Şefi ve Anka Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Atalık katıldı. Teslim töreninde bir konuşma yapan Özgözde Ağır Vasıta Satış Şefi İbrahim Demirbaş  Anka ile başlattıkları bu işbirliğinden çok memnun olduklarını ve satış sonrasında da Anka’yı yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. İbrahim Demirbaş daha sonra Anka Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Atalık’a günün anısına bir plaket takdim etti.

Öte yandan Ankara’nın önde gelen inşaat firmalarından İmay İnşaat firmasına yapılan teslimata ise firma yetkilisi Arif Toyga’nın katıldı.