Malatyalı taşımacıya 16 adet Actros ve 6 adet Atego teslim edildi

Malatyalı taşımacıya 16 adet Actros ve 6 adet Atego teslim edildi

Serdal Lojistik, filosunu 22 adet yeni Mercedes-Benz nakliye aracıyla güçlendirdi. Servis sözleşmesi ve kasko dâhil olan satışın finansmanı Mercedes-Benz Finansal Hizmetler tarafından karşılandı.

Malatyalı şirket Serdal Lojistik, Mercedes-Benz Actros ve Atego modellerinden oluşan 22 adetlik alım ile filosunu genişletti. Büyük çoğunluğu Mercedes-Benz araçlardan oluşan araç parkına sahip Serdal Lojistik’in satın aldığı 16 adet Mercedes-Benz Actros 3242 L ve 6 adet Atego 2124 araç PTT’ye bağlı kargo taşımacılığında kullanılacak.

Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Gelecek Otomotiv Malatya Şubesi’nde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk ve Serdal Lojistik temsilcileri katıldılar. Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Gelecek Otomotiv Malatya Şubesi toplantıya ev sahipliği yaptı.

Törende Serdal Lojistik firma sahibi Serdal Kurnaz, yeni Mercedes-Benz araçlarının ağırlıklı olarak PTT kargo taşımacılığında kullanmak üzere temin ettiklerini ifade etti. “Araçların 2.el değerinin yüksek olması bizim için önemli. Hem araçların hem de servis bakım paketlerinin Mercedes-Benz finansmanıyla sunulması da tercihimizi olumlu yönde etkiledi. Araçların güvenilir ve ekonomik olmaları ve yaygın servis ağı imkânı bu hizmeti bizim için bütünlüyor. Ancak her şey bir yana Mercedes-Benz Türk ile 9 yıl geçmişi bulunan bir iş birliğimiz mevcut. 45 aracımızdan 35’i Mercedes-Benz marka araçlardan oluşuyor. Bu iş birliğinin sürmesinden memnunuz” dedi. 

Etiketler :