Renault Trucks C ve K serisi kamyonlarda karınca vitesli şanzıman

Renault Trucks C ve K serisi kamyonlarda karınca vitesli şanzıman

Renault Trucks, C ve K serisi için ekstra yavaş karınca vitese sahip robotize şanzıman Optidriver Xtended’i ürün gamına ekliyor. Bu özellik, zorlu koşullarda çalışan müşterilerin C ve K serisi kamyonlarda ek olarak bir veya iki adet ekstra düşük hızdaki karınca vitesi kullanmasına olanak sağlıyor.

Renault Trucks’ın C ve K inşaat serisi araçları, artık robotize ve ekstra düşük karınca vitesli şanzıman olan Optidriver Xtended donanımı ile sunulabiliyor. Müşteriler, ihtiyaçlarına göre, birinci vitesin üzerine yerleştirilecek bir veya iki adet ek vites seçebiliyor. Bu özellik ile müşteriler, araçlarını oldukça yavaş hızlarda (0.7 ve 2km/s arasında) tamamen güvenli ve hassas bir şekilde kullanabiliyor.

Optidriver Xtended, kamyonların zorlu sürüş koşullarında kullanım konforunu ve manevra kabiliyetini artırmasının yanı sıra dik tepelerde ve tam yüklü durumlarda aracın ivme kazanmasını kolaylaştırıyor. Optidriver Xtended, debriyaja daha az baskı yüklendiği ve aşınma süresini uzattığı için müşterilerin işletme maliyetlerini de azaltıyor. 

13 vitesli yavaş versiyon (Over Drive) inşaat ve ağır inşaat sektörü, 80 tonu aşan ağır taşımacılık işleri ve süpürme makinaları gibi sabit, yavaş hareket gerektiren uygulamalarda faaliyet gösteren müşteriler için tavsiye ediliyor. 14 vitesli ekstra yavaş versiyon (Direct Drive ve Over Drive*) ise sadece taş ocağı, maden, orman, petrol ve gaz sahaları gibi uygulamaların zorlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış dört çeker araçlar için mevcut bulunuyor. 

Etiketler :