Scania, Ege'de Üstyapı Çözümlerini Tanıttı

Scania, Ege'de Üstyapı Çözümlerini Tanıttı

Scania, Ege Bölgesi Belediyeleri ve kamu kurum yetkilileri ile bir araya gelerek üstyapı çözümlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Scania, kamu ve belediyelerin ihtiyaçlarına en doğru çözümler üretmek, fikir alışverişinde bulunmak ve işbirliğini artırmak amacıyla üstyapı çözümlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.  Scania İzmir Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta tesislerinde gerçekleşen tanıtıma Ege Bölgesi belediyeleri, kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, bu kuruluşlar ile işbirliği yapan müşteriler, sektörün önde gelen üstyapı firmaları, Arüsder ve Scania yetkilileri katıldı.

Etkinlikte, Scania araç sunumunun ardından Scania’nın itfaiye, çöp, vidanjör, su tankeri ve ADR’li akaryakıt tankeri üstyapılı araçları sergilendi.

İLHAMİ EKSİN: “AMACIMIZ YÜKSEK STANDARTLARDA ÜRÜN VE HİZMET SUNMAK”

Scania üstyapı çözümleri etkinliğinde bir açıklama yapan Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunmayı amaçladıklarını belirterek “İş ortaklarımızın isteklerine en doğru çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Bu tür toplantıların karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak maksimum kaliteye ulaştırılması yönünde yararlı olduğunu düşünüyoruz. Amacımız uzun ömürlü, sağlam ve kullanışlı üstyapılar ile müşterilerimizin çözüm ortağı olmak; tüketiciye yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunmak” dedi.

Etiketler :