Volvo Kamyon, Türkiye’de 3 yılda 3 kat büyüklüğe ulaşmayı hedefliyor

Volvo Kamyon, Türkiye’de 3 yılda 3 kat büyüklüğe ulaşmayı hedefliyor

Temsa İş Makinaları ile İşbirliği Yapan Volvo Kamyon, Türkiye’de 3 yılda 3 kat ürün ve hizmet büyüklüğüne ulaşmayı hedefliyor.

Volvo Kamyon, Temsa İş Makinaları ile stratejik işbirliğine imza attı. Yapılan işbirliği ile Temsa İş Makinaları, Volvo Kamyon’un Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. Sabancı Center’da düzenlenen stratejik işbirliği imza törenine Sabancı CEO’su Zafer Kurtul, Volvo Group CEO’su Martin Lundstedt, Sabancı Holding Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu, Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning ve Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar katıldı.

ZAFER KURTUL: “İNANIYORUM Kİ, TÜRKİYE PAZARINDA SEKTÖRÜNE ÇOK YENİ VE FARKLI BİR ANLAYIŞ GETİRECEK BİR İŞBİRLİĞİ OLACAKTIR”

Sabancı Holding CEO”su Zafer Kurtul imza töreninde yaptığı konuşmada, “Müşterilerimiz için bir çözüm ortağı olan Temsa İş Makinaları, Sabancı Topluluğumuzun bünyesinde temsilciliğini yaptığı markaların satış ve satış sonrası hizmetlerini veren tecrübeli bir markadır. 1928 yılından bu yana büyüyerek dünyanın lider kamyon üreticilerinden olan Volvo Kamyon ise, dünya çapında çok güçlü bir merkez, performansı ve dayanıklılığı ile isim yapmış sektörünün en önemli şirketidir.  Bu işbirliğinin sonuçlarını ve sektöre sağlayacağı katkıları şimdiden heyecanla bekliyoruz. İnanıyorum ki, Türkiye pazarında sektörüne çok yeni ve farklı bir anlayış getirecek bir işbirliği olacaktır. Ülkemizde önemli bir gelişim potansiyeli görüyoruz Volvo Kamyon gerçekten müthiş bir marka, çok güçlü bir marka. Bizim Temsa İş Makinaları’nda da çok iyi bir ekibimiz var. Tüm bunlar bir araya gelince başarı ortaya çıkacaktır” dedi.

MARTIN LUNDSTEDT: “BUGÜN VOLVO OLARAK BİZİM İÇİN TÜRKİYE’DE BİR DÖNEM NOKTASI”

Volvo Group CEO’su Martin Lundstedt ise şunları söyledi: “Volvo Group’te müşteri her zaman yaptığımız işin merkezinde yer alır. Müşterimizi ve ihtiyaçlarını anlayarak daha başarılı olabilmeleri için onları destekliyoruz. Volvo Kamyon için bugün çok büyük bir gün. Bugün Volvo olarak bizim için Türkiye’de bir dönem noktası. Bu işbirliği ile Temsa İş Makinaları’nun sahip olduğu bilgi ve Volvo’nun müşterileri için yapabileceklerinin en iyisi ortaya konacaktır. Temsa İş Makinaları’nın ağı çok geniş, bu da bizim işbirliğimizi güçlendirecektir. Sabancı gibi bir partnerin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Müşteri ve müşterinin işleri bizim merkezimi oluşturuyor. Biz de müşterilerimizin daha başarılı olmasını istiyoruz. Temsa İş Makinaları ile yaptığımız bu işbirliği Türkiye kamyon pazarındaki müşterilerimizle daha yakın olmamızı sağlayacaktır. Gelecek zorluklara karşı güçlü bir konumdayız. Artan uzun vadeli sürdürülebilir ulaşım çözümleri ihtiyacını karşılayabileceğimize inanıyoruz. Bu işbirliği sayesinde Türk kamyon pazarında çok güçlü bir oyuncu olacağız. Eminim ki, birlikte başarıl olacağız.”

MEHMET HACIKAMİLOĞLU: “BU İŞBİRLİĞİ İLE BU SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK GETİRME AMACINDAYIZ”

Sabancı Holding Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu törende yaptığı konuşmada, “Sabancı Topluluğu olarak global iş dünyasını kendimize oyun alanı olarak görüyoruz. Bu anlayışla uluslararası pazarlarda üretim ve satış faaliyetlerimizi sürdürürken; uluslararası işbirlikleriyle de gücümüze güç katıyoruz. Global iş dünyasını kendimize oyun alanı oyarak görüyoruz. Bugün yepyeni bir işbirliğine imza atıyoruz. Bu işbirliği ile bu sektöre yeni bir soluk getirme amacındayız. Dünyanın lider kamyon üreticilerinden Volvo Kamyon, yabancı iş ortakları konusunda oldukça tecrübeli, geniş satış sonrası hizmet ağına sahip, sektöre birçok yenilik getiren başarılı markamız Temsa İş Makinaları’nın gerçekleştirdiği bu işbirliğinin başarılı sonuçlarını kısa zamanda göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

TOM JORNING: “TİCARİ KAMYON SEKTÖRÜ TÜRKİYE’DE BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEKTİR”

Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning de imza töreninde yaptığı konuşmada, “Volvo dünyanın önde gelen bir kamyon markasıdır. 140 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’deki tarihçemizi çok uzun döneme dayanıyor. 1980’lerden bu yana Türkiye’deyiz. Türkiye üst sınıf kamyon işlerinde çok ciddi bir potansiyele sahip. Son dönemde ekonomik dalgalanmalara rağmen Türkiye üst kamyon segmentinde önemli fırsatlar barındırıyor. Uzun vadede gelecek için çok olumluyuz. Türkiye’nin sağlam kurumları, kültürü sistemleri ve yatırım yanlısı siyasi devinimi sayesinde ticari kamyon sektörü büyümesini sürdürecektir. Temsa İş Makinaları ile yaptığımız işbirliği Volvo Kamyon’u Türkiye’de bir sonraki aşamaya taşıyacaktır. İsveç’in ve Türkiye’nin lider markalarının bir araya gelmesinin farkını müşterilerimiz hissedeceklerdir” dedi.

“ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI İNŞAATINDA 600’DEN FAZLA VOLVO KAMYON ÇALIŞIYOR”

Volvo Kamyon’un Türkiye’de önemli bir imaja sahip olduğunun altını çizen Tom Jörning, şu an yapımı devam eden İstanbul’un üçüncü havalimanında 600’den fazla Volvo Kamyon’un çalıştığını söyledi.

CEVDET ALEMDAR: “VOLVO KAMYON’U EKLİYORUZ. TÜRKİYE’DE VOLVO KAMYON’U 3 YILDA 3 KAT ÜRÜN VE HİZMET BÜYÜKLÜĞÜNE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Temsa İş Makinaları olarak, müşterilerimiz için çözüm ortağı olmak ve bütünsel hizmet vermek için çalışıyoruz. Türkiye’de çok geniş bir servis ağına sahibiz. Şirketimiz ve bayi ağımızdaki çalışanlarımızla 24 saat tutku ile çalışan 850 kişilik bir aileyiz. Tüm ülkeye yayılmış 8 bin adet çalışan makinamız için müşterimizin ihtiyaç duyduğu her yerde saha desteği sağlıyoruz. Şimdi bu temeller üzerine kamyon ve çekicilerin en prestijli markası Volvo Kamyon’u ekliyoruz. Türkiye’de Volvo Kamyon’u 3 yılda 3 kat ürün ve hizmet büyüklüğüne çıkarmayı hedefliyoruz. Bu değerli işbirliği ile müşterimize hem performans ve verimliliklerini artırabilecekleri hem de işletim maliyetlerinde tasarruf sağlayabilecekleri ürünler ve güçlü bir satış sonrası destek programı sunacağız.”

Etiketler :