Volvo Kamyon ve Temsa İş Makinaları stratejik işbirliği anlaşması imzaladı

Volvo Kamyon ve Temsa İş Makinaları stratejik işbirliği anlaşması imzaladı

Volvo Kamyon ve Türkiye İş Makinaları sektörünün lider kuruluşlarından Temsa İş Makinaları, tüm Türkiye’yi kapsayan stratejik iş birliği çerçevesinde distribütörlük anlaşması imzaladı.Sabancı Center'de yapılan özel törende Temsa İş Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu ve Genel Müdür Cevdet Alemdar ile Volvo Kamyon adına Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning tarafından distribütörlük...

Volvo Kamyon ve Türkiye İş Makinaları sektörünün lider kuruluşlarından Temsa İş Makinaları, tüm Türkiye’yi kapsayan stratejik iş birliği çerçevesinde distribütörlük anlaşması imzaladı.

Sabancı Center'de yapılan özel törende Temsa İş Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu ve Genel Müdür Cevdet Alemdar ile Volvo Kamyon adına Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning tarafından distribütörlük anlaşması imzalandı.

Söz konusu anlaşma çerçevesinde geniş kamyon ve çekici ürün yelpazesi ve teknoloji liderliği ile tüm dünyada sektörünün güvenilir markası olan Volvo Kamyon'un Türkiye'deki tek temsilcisi Temsa İş Makinaları olacak. Anlaşmanın, Rekabet Kurumu onayını takiben yürülüğe girmesi ön görülüyor. 

Etiketler :