Yeni Euro 6 Volvo çekiciler alarak araç sayısını 50’ye yükseltti

Yeni Euro 6 Volvo çekiciler alarak araç sayısını 50’ye yükseltti

Mersin’in köklü kuruluşlarından Köknar Group, Volvo Trucks çekicilerden oluşan tek markalı filosunu yine Volvo çekiciler ile Euro 6 normuna taşıyor. 7 adet Volvo FH 460 Euro 6 çekicileri teslim alan Köknar Group, yeni araçları ile araç parkını genişletirken bir yandan da filosunu Euro 6 normlarında yenileyecek.Avrupa, Ortadoğu, Kafkas ve 3. dünya ülkelerine yaş sebze ve meyve, balık, çiçek taşımacılığı yapan Köknar Group, Volvo çekicilerden oluşan tek markalı...

Mersin’in köklü kuruluşlarından Köknar Group, Volvo Trucks çekicilerden oluşan tek markalı filosunu yine Volvo çekiciler ile Euro 6 normuna taşıyor. 7 adet Volvo FH 460 Euro 6 çekicileri teslim alan Köknar Group, yeni araçları ile araç parkını genişletirken bir yandan da filosunu Euro 6 normlarında yenileyecek.

Avrupa, Ortadoğu, Kafkas ve 3. dünya ülkelerine yaş sebze ve meyve, balık, çiçek taşımacılığı yapan Köknar Group, Volvo çekicilerden oluşan tek markalı filosu ile operasyonlarına devam ediyor. Başta frigofirik taşımacılık olmak üzere tüm alanlarda hizmet veren Köknar, yeni teslim aldığı 7 adet Volvo FH 460 Euro 6 çekiciler ile hem araç parkındaki uzun yol araç sayısını 50’ye yükseltti hem de Euro 6 normuna geçişe başladı.

Teslimat töreninde açıklama yapan Köknar Group Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak, “Köknar Group olarak 1995 yılından bu yana uluslararası taşımacılık alanında hizmet veriyoruz. Her adımda sunduğumuz hizmetleri öteye taşımak için birçok yenilik gerçekleştirdik. Tek vazgeçmediğimiz ise filomuzun gücü ve Volvo çekicilerimiz oldu. Tek markalı filomuzu hem çekicilerin operasyonlarda sağladığı avantajlar hem de satış sonrası hizmetlerden memnuniyetimiz ile yine sadece Volvo çekiciler ile güçlendirdik ve yeniledik. Bugün ise yine değişim zamanı. Köknar Group olarak Euro 6 normlarına geçerken yine Volvo Trucks ile yola devam ediyoruz” dedi.

Filolarındaki araçların 2 yaş ortalamasında olduğunu belirten Bedirhan Orak, “Filomuzu her zaman genç tutuyoruz. Euro 6 normlarına geçiş sürecinde filomuzdaki araçların tamamını en kısa sürede yenileyeceğiz ancak yatırımlarımız doğrultusunda yeni araç alımlarımız da devam edecek. Bugün teslim aldığımız Volvo çekicilerimiz, yenileme değil filomuzu güçlendirmemizin bir örneğidir” dedi. 

Törende Volvo Trucks Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise, “Yıllardır iyi ilişkilerle çalışmalarımıza devam ettiğimiz Köknar Group, Euro 6 alımlarında da Volvo Trucks çekicileri tercih etti. Köknar, operasyonlarında güvene çok önem veriyor. Zamanında ve taahhüt edilen şekilde sürdürülen taşımacılık Köknar için çok önemli. Her zaman da son teknolojiyi tercih ediyorlar. Filolarında son teknolojiyi ise her zaman Volvo Trucks çekiciler ile takip ediyorlar. Öte yandan satış sonrası hizmetlerimizle de her zaman yanlarında durmaya çalışıyoruz. Volvo Trucks’a güvenlerinden dolayı tüm Köknar Group ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu

Etiketler :