Abdurrahim Albayrak 100 adet Prestij aldı, 20 adet de Safir alacak

Abdurrahim Albayrak 100 adet Prestij aldı, 20 adet de Safir alacak

Filosunda 8 bin 500 özmal araç bulunan ve günde 170 bin civarında kişi taşıyan Altur Turizm, 100 adet Temsa Prestij aldı.

Personel, okul ve turizm taşımacılığının en önde gelen şirketlerinden Altur Turizm filosuna 100 Temsa Prestij aldı. Araçların teslimi 7 Temmuz’da Altur Turizm’in Yenibosna’daki Garajı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Albayrak, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ve Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: “KASIM AYINDA 20 ADET SAFİR İÇİN TÖREN YAPACAĞIZ”

Törende konuşan Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, konuşmasına 100 Prestij yatırımının yanı sıra çok sıcak gelişen otobüs yatırımı bilgisini vererek başladı. Albayrak, “Bugün 100 Prestij filomuza katılıyor. Kasım ayında bu sefer büyük otobüs töreni yapacağız. 20 araçlık Safir aracın anlaşmasını da bugün yaptık. Filomuzu Safir ile daha da süsleyeceğiz. Filomuzda 8 bin 500 dolayında özmal aracımız bulunuyor. Temsa sayısı böylece filomuzda artacak. Temsa ile Murat Anıl sayesinde iyi bir anlaşma yaptık. Gerçekten bu alımlar pazarlamanın en iyi bir noktasında gerçekleşti. Tebrik ediyorum” dedi.

“8 BİN 500 ADET ÖZ MAL ARACIM VAR AMA 5 TANE ARACI OLAN İLE AYNI REKABETİN İÇİNDEYİZ”

Temsa ile yeni otobüs yatırımında pazarlık sürecinin de çok çetin geçtiğini belirten Albayrak, “Kolay olmadı pazarlık süreci. Orada binlerce insan çalışıyor. Bizde sektörde üç kuruş indirimle alabilirsek, ona göre rekabet şansımızı çoğaltıyoruz. Bunlar önemli faktörler. Yoksa rekabet edemiyorsunuz. Düşünün 8 bin 500 özmal aracım olmasına rağmen, 5 tane aracı olanla aynı rekabet içinde oluyorsunuz. Bu da bizim için zor oluyor. Biz de araç alırken kazanmak istiyoruz. Sağolsun Sayın Murat Anıl bunu da sağladı. Temsa’nın bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ALBAYRAK’IN SAKIP SABANCI’DAN OTOBÜS ALIMI ANISI

İlk otobüs yatırımını Sakıp Sabancı ile konuşarak yaptığını belirten Abdurrahim Albayrak, o güne ait anısını da basın mensupları ile paylaştı: “İlk otobüsümü rahmetli Sayın Sakıp Sabancı ile konuşmamızla almış oldum. Sayın Sabancı ile Mavi Marmara Et Lokantası’nda zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz’ın verdiği bir iftarda bir masada oturuyorduk. Yattığı yerler cennet olsun, nur içinde yatsın. ‘Ağam’ dedi, ‘Sen niye bizden hiç otobüs almıyorsun’ dedi. Bende ‘alırız ağam’ dedim, ertesi sabah 9’da otobüs kapıda. Ama pazarlamanın taktiği bu. Bir tane kitap, Abdurrahimcim gözlerinden öpüyorum, Sakıp Sabancı diye. İstersen pazarlık et bakalım. Fatura kesildi geldi. Rahmetli keşke sağ olsaydı. Kendisinden çok şey öğrendim. Birçok maçı beraber seyrettik. Beni çok severdi. Hayrandım ona. Onun yolundan devam ediyorum. Onu kendime örnek aldığım için çok mutluyum. Halk adamıydı, mekanı cennet olsun.”

MURAT ANIL: “8 BİN ARAÇLIK FİLO İÇERİSİNDE ÇOK DAHA FAZLA TEMSA ÜRÜNÜ YER ALACAK”

Törende konuşan Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Türkiye’nin en büyük araç filosuna sahip Altur’a teslimat yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “100 Prestij tesliminin yanı sıra bu sıcak günde Sayın Albayrak ile sıcak bir yatırım anlaşması daha yaptık. Sayın Abdurrahim Albayrak, bugün 20 adetlik Safir siparişi ile onurlandırdı. Safir teslimini hep beraber kutlamayı arzu ediyoruz. Bu büyük filonun içinde yer almak büyük bir sorumluluk. Bizde buna layık olmaya çalışıyoruz. Bu dönem sıra bizde. Ama bu bir yarış. Herkes üretiyor, herkesin malı güzel. Ben Şahsım ve şirketim adına Abdurrahim bey ve Hikmet beye bu dönem bize bu şansı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Siparişlerin devamını da bekliyoruz. 8 bin araçlık filo içerisinde çok daha fazla Temsa ürünü yer alacak” dedi.

Etiketler :